Tech Emisiuni, Filme si Seriale

A fost lansat primul trailer pentru filmul Uncharted

A fost lansat primul trailer pentru filmul Uncharted

Naughty Dog au reușit să cucerească inimile multor gameri prin francizele sale impresionante, iar Uncharted este una dintre acestea.

Aventurile lui Nathan Drake au devenit atât de populare, încât iată-ne puși față-n față cu primul trailer pentru adaptarea cinematografică a seriei.

Filmul Uncharted a primit undă verde din partea celor de la Sony, iar acesta este regizat de Ruben Fleischer. Este important de reținut că adaptarea în sine este un prequel al seriei de jocuri video. Această călătorie se concentrează pe un Nathan Drake mai tânăr, la vreo 20 de ani, care abia ce este pe cale să-l întâlnească pe Sully.

În rolurile celor doi prieteni vor păși Tom Holland și Mark Wahlberg, dar vom avea și surprize din partea unor nume precum Antonio Banderas, Sophia Ali și Tati Gabrielle. Filmul Uncharted va debuta anul viitor, pe 18 februarie. Între timp, Naughty Dog se ocupă de portarea pe PC a două dintre cele mai populare titluri din serie. Acestea vor veni sub forma unui bundle remasterizat, disponibil și pe PlayStation 5.