Accesorii Tech

Apple a lansat o carpa de 19 dolari

Apple a lansat o carpa de 19 dolari

Apple a lansat o carpa de sters produsele lor care costa doar 19 dolari. O carpa. 19 dolari. 100 lei pentru o carpa. Sa ma repet?

Este o carpa de sters ecrane fabricata probabil dintr-un material foarte bun. Sterge praful si amprentele si cu siguranta este un produs premium. Dar este o carpa pana la urma. Suma nu este neaparat mare, 19 dolari sunt praf in ochi. Doar ca ideea de a cere 19 dolari pe un produs semi inutil…

Apple a lansat o carpa de 19 dolari

Pânza marca Apple, realizată din materiale neabrazive nespecificate, va putea fi achiziționată separat. În afară de a avea o siglă Apple ștampilată pe ea, nu este clar cum se deosebește cârpa de o cârpă tipică din microfibră pe care o poți obține pentru o fracțiune din preț.

Apple recomandă să folosiți „pânză moale, fără scame” și să evitați „cânzele abrazive, prosoape, prosoape de hârtie sau articole similare” atunci când vă curățați dispozitivele Apple, care sunt toate îngrijorările pe care această cârpă de 19 USD le pune la loc. Pe pagina produsului pânzei, Apple spune că poate curăța afișajele – și sticla nano-texturată – de pe orice dispozitiv Apple. Da, există o listă de compatibilitate dacă vă întrebați.

Amintește de cârpa de lustruit care este necesară pentru a curăța scumpul display Pro Display XDR cu nanotextură. Am menționat că materialul vine de fapt gratuit cu Pro Display XDR? Aparent, 6.000 de dolari este prețul pe care va trebui să-l plătiți dacă doriți o singură bucată de pânză inclusă la achiziția dvs.