Serialul “Clanul”, o adapatate dupa serialul turcesc “Icerde”, a avut un succes neasteptat cu primul sezon iar telespectatorii abia asteapta premiera celui de-al doi-lea sezon. Daca sezonul 1 a fost difuzat in zilele de luni, cei de la PRO TV au anuntat ca sezonul 2 va fi difuzat duminica, incepand cu data de 19 februarie.

In primul sezon, actiunea se defasoara in jurul fratilor Tudor Achim, rol interpretat de Denis Hanganu si Pavel Achim, interpretat de Marian Olteanu. Tudor, student la Academia de Politie, la insistentele comisarului Costoiu, regizeaza un atac asupra acestuia. Ca urmare, este exmatriculat si arestat, pentru ca mai apoi sa se poata infiltra in clan. Aceasta actiune este necesara pentru prinderea Bebe Macelaru (George Mihaita), seful clanului. Acesta este vinovat de moartea tatalui lui Tudor si suspect de disparitia lui Pavel. Pe de alta parte, Pavel este rapit si adoptat, copil fiind, de catre Bebe Macelarul, primind numele de David Pribeag. La fel ca si fratele sau Tudor, urmeaza cursurile Academiei de Politie si devine politist. Putem spune, cu ghilimelele de rigoare, ca politistul devine mafiot iar mafiotul devine politist. Pentru ca povestea sa fie si mai interesanta, Tudor se indragosteste de sora vitrega a lui David, Vera Maximilian (Theo Rose) iar David se indragostete de verisoara lui Tudor, Ilinca Anghel (Madalina Craiu).

Sezonul 2 se anunta a fi mai intens, mai spectaculos, mai incarcat de actiune.

Suntem foarte entuziasmați să împărtășim noutățile despre sezonul 2 din serialul «Clanul». Primul sezon a avut un succes enorm, atât din punctul de vedere al audienței, cât și al criticilor așa că nu vom dezamăgi cu noul sezon. Sezonul al doilea al serialului va fi ultima piesă din grila noastră de primăvară, după lansarea «Survivor», «Românii au talent», «Las Fierbinți» și «Șef sub acoperire», așa că îi invităm pe telespectatori să-l urmărească exclusiv pe PRO TV și VOYO“, a spus Antonii Mangov, director de programe PRO TV.

După ce publicul a confirmat aștepările «Clanului» și povestea noastră a devenit cel mai important produs de ficțiune drama-action din România, mă bucură imens să putem anunța sezonul 2. Și, ca de fiecare dată, echipa «Clanului» mărește miza și va promite un sezon și mai intens, și mai spectaculos vizual, și mai încărcat de acțiune. Un sezon în care adevărul va răsturna tot ce știați despre personajele voastre preferate. Așadar, parafrânzându-l pe Tătuțu, putem spune așa: Clanul nu moare niciodată, Clanul merge mai departe“, a declarat regizorul și scenaristul Anghel Damian.