Regina

“Regina” este un serial românesc ce a fost produs de Ruxandra Ion pentru postul Acasă TV. Este o continuare a serialului “Inimă de ţigan”. In “Regina” este vorba despre povestea de dragoste a lui Cosmin și a Reginei, doi tineri țigani ce locuiesc în șatra lui Aurică.

Când partenerul lui State Potcovaru, Don Antonucci vine să se stabilească în şatră împreună cu familia, echilibrul lumii țigănești se va destrăma. Trecutul său ca traficant de carne vie, droguri și arme va rămâne ascuns, iar nimeni nu va bănui motivele care l-au determinat să se reîntoarcă în România.

Regina este fiica adoptivă a lui Don. Este o femeie frumoasă, cu trăsături nobile, care atrafi privirile tuturor. Transformarea Reginei dintr-o ființă terorizată într-o femeie frumoasă și plină de viață va începe din momentul în care se va îndrăgosti de Cosmin.

Gigi Dumbravă va continua să lupte împotriva tiganilor. El îi consideră responsabili de dezastrul în care se află atât familia, cât și afacerile lui. Nici căsătoria fiicei lui preferate, Irina, cu Codruț nu a fost un motiv de bucurie, acesta fiind convins că fiica lui și-a distrus viața, căsătorindu-se cu un țigan, chiar și educat.

Distribuție

  • Diana Dumitrescu – Regina Cercelus
  • Bogdan Albulescu – Cosmin Rădulescu
  • Andreea Ibacka – Irina Dumbravă-Fieraru
  • Denis Stefan – Codruț Medalion Fieraru
Destine-ratacite
Postarea Anterioara

Ingerasul
Postarea Urmatoare