Gaming Tech

Google vă va oferi consola Stadia gratuit dacă doriți să cumpărați un joc

Google vă va oferi consola Stadia gratuit dacă doriți să cumpărați un joc

Google oferă un kit Stadia Premiere Edition gratuit dacă achiziționați un joc obișnuit Stadia. Acest pachet hardware include un controler Chromecast Ultra și Stadia și va trebui să cumpărați un joc cu preț complet (59,99 USD sau mai mult) pentru a vă califica pentru ofertă. Oferta gratuită Google va rula până la 23:59 PM PT pe 10 octombrie, iar codurile vor fi distribuite până pe 20 octombrie.

Oferta gratuită Stadia Premier Edition se va desfășura în SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Belgia, Franța, Germania, Italia, Spania, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Austria și Elveția. Google își vinde de obicei Stadia Premiere Edition la 79,99 USD.

Nu este prima dată când Google oferă gratuit hardware Stadia. În noiembrie, Google a început să ofere kituri Stadia Premiere Edition abonaților premium YouTube. Dacă ați cumpărat Cyberpunk 2077 de pe Stadia în perioada de lansare din noiembrie, Google a oferit și kituri Stadia Premiere Edition. Mai recent, Google a oferit, de asemenea, același pachet de hardware cu achiziții de la Resident Evil Village.

În timp ce Google insistă că este încă angajat față de Stadia, scrierea este pe perete pentru cât timp supraviețuiește serviciul în forma sa actuală. Google a decis la începutul acestui an că nu mai vrea să fie o companie de jocuri și nu mai vrea să-și construiască propriile jocuri. Acest lucru a dus la o serie de plecări de profil de-a lungul anului 2021, inclusiv directorul de jocuri Google, care a plecat luna trecută pentru o poziție în echipa cloud Google. Google definește acum Stadia ca o „platformă tehnologică pentru partenerii din industrie”, ceea ce înseamnă că serviciul s-ar putea transforma în cele din urmă într-un serviciu de jocuri cloud cu etichetă albă.

În ciuda luptelor Google Stadia, serviciul s-a îmbunătățit anul acesta. Google și-a redus recent cota de venituri pentru dezvoltatori, a adăugat o opțiune directă de control al ecranului tactil și, de asemenea, a lansat Stadia pentru Chromecast cu Google TV.