Software Tech

Cum să utilizați funcția bugetului Google pe Android, astfel încât să nu cheltuiți excesiv

Cum să utilizați funcția bugetului Google pe Android, astfel încât să nu cheltuiți excesiv

Google a furnizat o funcție de bugetare în Play Store care permite utilizatorilor Android să stabilească un maxim lunar pe care doresc să-l cheltuiască pe conținut digital. Acest lucru se aplică aplicațiilor, jocurilor, filmelor, emisiunilor TV, muzicii, cărților electronice și așa mai departe. Pe măsură ce vă apropiați de atingerea limitei bugetare, veți vedea o alertă că vă apropiați – sau că ați depășit suma specificată.

O accesezi astfel:

Deschideți Magazin Play de pe dispozitivul dvs. Android, atingeți pictograma personală din partea dreaptă sus și selectați „Plăți și abonamente”.
De acolo, selectați „Buget și istoric”.
Veți vedea suma cheltuită în cursul lunii curente. Alegeți opțiunea „Setați bugetul” și introduceți suma pe care vă simțiți confortabil pentru aplicații, muzică, filme, emisiuni TV și cărți electronice pentru o lună. Apoi apăsați „Salvați”. Bugetul dvs. poate fi întotdeauna ajustat sau eliminat cu totul din același ecran.

Puteți elimina sau edita bugetul oricând.
După cum observă Google, setarea unui buget nu va face de fapt nimic pentru a împiedica achizițiile sau abonamentele din contul dvs. Google Play după ce l-ați depășit. Această caracteristică este menită să fie o referință ușoară pentru urmărirea cheltuielilor pe care le puteți profita; nu implementează restricții dificile, cum ar putea controalele parentale Google Family Link. Un alt lucru de știut este că puteți seta bugete numai utilizând moneda țării în care este conectat profilul dvs. Google Play.