Tech Software

Parteneriatul Google al T-Mobile include acum un plan de stocare cloud „exclusiv”

Parteneriatul Google al T-Mobile include acum un plan de stocare cloud „exclusiv”

T-Mobile și Google au anunțat că oferă un plan „exclusiv” cu 500 GB de stocare în cloud Google One pentru clienții T-Mobile începând cu 12 octombrie. Planul va costa 5 USD pe lună, cea mai recentă adăugare într-un parteneriat continuu între gigantul de căutare și operatorul de telefonie mobilă.

Google oferă planuri Google One într-o varietate de dimensiuni, dar, până în acest moment, nu avea un nivel de 500 GB, trecând de la 200 GB pentru 2,99 USD pe lună direct la 2 TB pentru 9,99 USD pe lună. Oricine are un cont Google primește 15 GB gratuit, dar oferta T-Mobile ar putea funcționa ca un punct de plecare frumos dacă ați început să stocați mai multe fișiere în Google Drive și Google Foto. T-Mobile mai spune că planul poate fi partajat cu alte cinci persoane, indiferent dacă au sau nu conturi T-Mobile.

T-MOBILE ȘI GOOGLE AU ÎNCEPUT COLABORAREA DE MAI TÂRZIU ÎN ACEST AN
T-Mobile și Google și-au anunțat prima dată parteneriatul la sfârșitul lunii martie a acestui an, pentru un set de condiții financiare încă nedezvăluite. T-Mobile a acceptat să accepte standardul de mesagerie aleasă de Google, RCS, să ofere Google Messages Android ca aplicație implicită de mesagerie și să promoveze YouTube TV și YouTube Premium printr-o varietate de oferte diferite. La acea vreme, niciuna dintre companii nu a inclus o înțelegere care să promoveze Google One ca metodă oficială de rezervă a T-Mobile pentru telefoanele Android. Dar iată, pe 12 octombrie, T-Mobile va avea acum și o opțiune pentru asta.

Clienții se pot înscrie pentru oferta Google One prin T-Mobile. Compania spune că va oferi o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile înainte de a începe să perceapă 5 USD pe lună.