Gaming Tech

Metroid Dread de la Nintendo are o eroare: iată cum să o evitați

Metroid Dread de la Nintendo are o eroare: iată cum să o evitați octombrie 15, 2021
meteroid-dread

Compania a anunțat că Nintendo lucrează pentru a remedia o eroare în Metroid Dread, lansată recent, care ar putea opri progresul dvs. dacă aveți ghinionul să o întâlniți.

Conform unei pagini de asistență, eroarea provoacă mesajul de eroare „Software-ul a fost închis deoarece a apărut o eroare”, forțându-l să se închidă în mod neașteptat. Nintendo spune că patch-ul va fi lansat înainte de sfârșitul lunii.

Până la eliberarea acestui patch, însă, jucătorii vor trebui să evite declanșarea bug-ului, care poate apărea aproape la sfârșitul jocului dacă jucătorul „distruge o ușă în timp ce pe hartă este afișat un marcator de hartă pentru acea ușă specifică”. Din fericire, asta înseamnă că recuperarea după blocare atunci când are loc este destul de simplă. Iată ce spune Nintendo că ar trebui să faci dacă jocul tău se blochează:

„Reporniți jocul și, înainte de a juca prin această secvență, îndepărtați marcatorul hărții pictogramei ușii pentru a preveni apariția acestei erori.”

Metroid Dread a fost lansat săptămâna trecută pe 8 octombrie și reprezintă primul nou joc 2D Metroid din aproape două decenii (fără a include remake-uri precum Metroid: Samus Returns). Acesta a fost în general acceptat pozitiv, deși Andrew Verster, propriul The Verge, observă că comenzile jocului se pot lupta pentru a ține pasul cu secvențele sale de acțiune mai agitate, dintre care sunt mult prea multe.