Software Tech

Block Party a ieșit din versiunea beta și este gata să blocheze oricui îi plac tweet-urile proaste

Block Party a ieșit din versiunea beta și este gata să blocheze oricui îi plac tweet-urile proaste

Block Party, serviciul anti-hărțuire specializat în a face Twitter mai tolerabil de utilizat,

este în afara versiunii beta și este disponibil acum.

Block Party automatizează procesul de consumare a timpului de moderare a fluxului dvs. Twitter, filtrarea conținutului de la persoanele pe care nu doriți să le vedeți pentru o revizuire ulterioară și, începând de astăzi, blocarea conturilor care retweetează sau ca un tweet rău la alegere cu listele de blocuri.

Serviciile Block Party sunt disponibile în trei niveluri diferite. Conturile de bază gratuite pot utiliza filtrele moderate ale Block Party pentru a prinde @ mențiuni și pentru a le plasa într-un „Folder de blocare” pentru o revizuire ulterioară.

Conturile premium, care încep de la 12 USD pe lună, includ filtre mai stricte, liste de blocare, o vizualizare de ajutor pentru a permite prietenilor sau familiei să revizuiască mesajele tweet tulburătoare, acțiunile în bloc pentru blocarea sau dezactivarea simultană a mai multor conturi în dosarul dvs. de blocare și liste de urmărire pentru urmărirea conturilor după ce le muteți. Nivelul de asistență de 13 USD pe lună include toate aceste funcții și posibilitatea de a încerca funcții noi înainte de a fi lansate.

Block Party oferă multe, dar cele două idei esențiale – filtre și liste de blocuri – ar putea face o mare diferență pentru oricine trebuie să folosească Twitter pentru slujba lor sau are un cont de profil înalt care este deja o țintă a hărțuirii.

De asemenea, compania a încercat să fie atentă la modul în care implementează ambele caracteristici. Listele de blocuri sunt limitate la 100 de conturi pe listă (puteți avea liste nelimitate) în speranța că este o sumă suficient de mică pentru a putea revizui lista pentru oricine pe care ați putea dori să îl vedeți în cronologie. Între timp, filtrele pot fi setate pentru a elimina conturile de spam (conturi noi fără o fotografie de profil, de exemplu) sau pot fi reglate și mai strâns pentru a afișa numai mențiuni de la persoanele pe care le urmăriți sau cărora le-ați răspuns recent. Twitter oferă ambele funcții într-o oarecare măsură, dar îi lipsește flexibilitatea, concentrându-se pe blocarea și dezactivarea anumitor cuvinte sau conturi, fără automatizarea sau personalizarea.

Mișcările făcute de Twitter pentru a oferi și mai multă moderare și instrumente de confidențialitate, precum instrumentul de blocare încorporat lansat chiar săptămâna aceasta sau concepte pentru modalități de a ascunde tweet-uri vechi sau de a limita cine poate vedea ce ți-a plăcut. Până în prezent, totuși, Block Party are un avans și ar trebui să facă mult mai ușor să faci o diferență în calitatea cronologiei tale cu doar câțiva pași.

Vă puteți înscrie și citi mai multe exemple de utilizări ale Block Party pe site-ul web al companiei.