Business Diverse

Modalităţi de plată a facturii Digi

Modalităţi de plată a facturii Digi

Ce este F@ctura mea Digi?

Este o factură a serviciilor Digi, pe care fiecare o va primi gratuit în format online. Fiecare o va primi fie pe e-mail, fie în contul de client Digi, cu notificare pe e-mail la fiecare emitere a acesteia.

Motive pentru care putem opta pentru factura online

  • Factura poate fi vizualizată imediat ce a fost emisă

 

  • Acces 24/24 la datele din factură

 

  • Factura poate fi salvată pe PC

 

  • Beneficiezi de lista detaliată a apelurilor telefonice

 

  • Informaţii sigure şi la îndemână despre modalităţile de plată a facturii

 

Activarea serviciului F@ctura mea Digi:

Aceia care nu au un cont Digi îşi pot crea unul. Din acest cont se poate active acest serviciul:

  • la sectiunea Facturi care se găseşte în partea lateral a meniului, se selectează opţiunea “Factura online”, apoi se apasă butonul “Da” pentru acceptarea primirii facturii online în locul celei în format fizic

 

  • apoi veţi primi un e-mail de activare; ori de câte ori se emite câte o factură, vei primi pe e-mail o notificare, putând apoi să vizualizaţi factura direct din contul de client.

 

In această perioada compania Digi recomandă plata facturilor online. Cine nu a activat-o încă, o poate face destul de ușor.

In ziua de azi există numeroase servicii online care te scutesc de ieșitul din casă sau ajunsul la vreo casierie. Pentru a limita cât mai mult deplasările Digi pune la dispoziție câteva instrumente pentru clienți săi.

Pentru activarea facturii în format electronic se va ţine cont de următorii paşi:

– se introduce numărul de client, CNP-ul și apoi adresa de mail.

Pentru plata facturii se va ţine cont de: introducerea numărului de telefon, a codului de client şi a seriei sau numărului facturii. Apoi se setează suma de plată și se introduce adresa de mail.

Factura poate fi primită şi pe WhatsApp. Pentru a beneficia de acest serviciu, în lista de contacte trebuie adăugat numărul 0316300505. Când se emite factura, în contul de WhatsApp va intra un mesaj de informare.

Pentru vizualizarea facturii în format PDF, se va introduce textul „FACTURA”. In acest fel, înştiinţarea prin WhatsApp a fost activată.

Concluzii ale Digi despre stabilitatea internetului în perioada asta

S-a constatat o creștere moderată a consumului de date, în special în rețeaua de internet fix, în rețelele Digi Mobil, consumul de date a remarcat o ușoară creștere. Cei de la Digi au afirmat că, faţă de perioada anterioară, numărul activărilor facturilor electronice a înregistrat o uşoară creştere.

Operatorii au afirmat că ne putem aştepta la creșteri cu mult faţă de situaţiile normale.

Creşterea traficului în rețelele mari, cum ar fi Orange, Vodafone, Digi sau Telekom se datorează, în cea mai mare parte, desfăşurării muncii la distanță, a mutării cursurilor școlare și universitare în mediul online.