Social Media

Logare Digi Online cu cont Digi.ro

Logare Digi Online cu cont Digi.ro mai 20, 2021
Digi-Online

Digi a lansat în luna februarie a.c o nouă campanie cu scopul de a promova serviciul Digi Online și o nouă metodă de logare în aplicația Digi Online, doar cu datele de logare ale contului online Digi.ro. Numele campaniei este Digi.Online + Digi.ro.

Campania este realizată pentru a oferi doar informaţii, nimic suplimentar abonaților Digi care doresc utilizarea serviciului Digi Online, ci doar detaliază pașii care trebuie urmaţi pentru utilizarea serviciului Digi Online.

Cei ce au deja un cont Digi.ro (se poate configura în secțiunea Contul Meu), trebuie doar să instaleze aplicația Digi Online sau să acceseze în web digionline.ro. Logarea se poate face folosind datele de conectare Digi.ro, fără a mai fi nevoie de activarea serviciului Digi Online.

Altădată, pentru a utiliza serviciul Digi Online era necesară activarea acestui serviciu prin logarea  în contul Digi.ro, accesând Serviciile Mele, Digi Online, iar apoi activarea contului. Ulterior, pentru logarea în Digi Online, se folosea  adresa e-mail configurată pe contul Digi și parola aleasă. Conform reprezentanţilor Digi, acest lucru nu mai este necesar acum.

Pe landing page-ul dedicat acestei campanii de pe site-ul Digi este menționat următorul aspect: Pentru a avea acces la Digi Online, serviciile de TV şi Internet trebuie să fie active.

Însă, serviciul Digi Online nu mai este disponibil doar abonaților cu televiziune și internet. El poate fi folosit și de abonații cu un singur serviciu, fără televiziune și internet .

De curând, aplicația Digi Online de Android a primit o actualizare, ajungând astfel la versiunea 6.0.12. Datorită acestei actualizări a fost simplificat fluxul de înrolare în aplicaţie, iar design-ul aplicației a fost schimbat.

În urma acestei actualizări, mai mulți utilizatori au reclamat eroarea “Pentru acces la programele transmise prin DigiOnline este necesară deţinerea unui serviciu”. Insă problema a fost rezolvată.