Gaming Tech

Philips 242G5DJEB/00 – monitor de gaming cu rata de refresh de 144 Hz

Philips 242G5DJEB/00 – monitor de gaming cu rata de refresh de 144 Hz

Monitorul Philips 242G5DJEB/00 a fost conceput pornind de la feedback-ul pe care dezvoltatorii l-au primit de la partenerii şi pasionații de e-sports de-a lungul timpului. În plus, este echipat cu un panou TN de ultimă generaţie ce asigură un timp de răspuns de numai 1 milisecundă, pentru imagini clare și detaliate, fără efectul de ghosting.

În fiecare secundă, imaginea este reîmprospătată de 2,4 ori mai rapid decât în cazul monitoarelor obișnuite. Acest lucru contribuie la o experienţă de vizualizare mai comodă pentru ochi, cu input lag redus şi cu mai multe frame-uri pe secundă. Aceste caracteristici sunt cel mai bine puse în valoare de către jocurile de tip first-person shooter, unde mişcările rivalilor trebuie detectate mai rapid şi mai clar. Pentru a oferi performanțe superioare în funcție de tipurile de jocuri, MMD a echipat monitorul de gaming cu un display on-screen specializat, ce poate fi personalizat.

O multitudine de funcții smart

Noul monitor de gaming se bucură de un design stilat, cu finisaje de înaltă calitate, dar și de funcții pe măsură:

  • SmartKeypad – Telecomanda oferă un acces mai rapid la pre-setările pentru gaming. Săgețile permit navigarea intuitivă prin meniul OSD.
  • SmartFrame – Această funcție marchează zonele unde adversarii pot fi văzuți cu mai mare ușurință, iluminându-le mai puternic.
  • SmartSize – Permite schimbarea modului de vizualizare, pentru a se adapta preferințelor utilizatorilor.

De asemenea, cablul MHL opțional permite conectarea smartphone-urilor compatibile direct la monitor pentru redarea de conținut video și audio HD.

Un set complet de conectori

Modelul Full HD poate primi semnal prin intermediul unui set complet de conectori (VGA, Dual Link DVI, DisplayPort și HDMI universal). Modelul include și un hub USB 3.0 ce suportă transfer de date rapid, precum și posibilitatea de a încărca dispozitivele mobile.

Design ergonomic şi rezistent

Pe lângă posibilitatea de ajustare a înălțimii cu până la 130 mm, ecranul monitorului poate fi aplecat, pivotat și rotit cu până la 90°, pentru a-l aduce în modul Portret. În același timp, modelul include un suport ce permite montarea pe perete.

Tehnologie prietenoasă cu mediul

Monitorul de gaming este foarte eficient din punct de vedere energetic, fiind echipat cu iluminare LED de ultimă generație. Cu un consum de numai 18.58 watt atunci când este pornit (și doar o jumătate de watt în modul stand-by), modelul răspunde celor mai exigente standarde, precum Energy Star 6.0. În procesul de fabricare nu sunt folosite plumb sau mercur, calificând astfel produsul pentru o multitudine de certificate importante.

Monitorul de gaming Philips 242G5DJEB va fi disponibil în România din luna septembrie la un preţ recomandat de 1749 Lei.