Gaming Tech

Produse de gaming noi de la Acer

Produse de gaming noi de la Acer

Acer are produse noi de gaming. Ecosistemul s-a marit prin lansarea unui proiector LED 4K inteligent, birou de gaming si desktop-uri noi.

„Desktop-urile din seria Predator Orion 7000 sunt platforme premium puternice, pentru jucătorii profesioniști care au nevoie de performanțe incredibile chiar și de la cele mai exigente titluri”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Product Business, Acer Inc. „Pentru a oferi această performanță superioară, suntem încântați să fim printre primele companii care aduc noile procesoare Intel Core din a 12-a generație în portofoliul nostru de produse.”

„Procesoarele Intel Core de generația 12 reprezintă un salt inovator uriaș pentru performanța jocurilor și pentru memorie, I/O și conectivitate de top”, a declarat Marcus Kennedy, General Manager Gaming și Esports, Intel. „Performanțele incredibile se datorează noii arhitecturi hibride care combină două nuclee noi pentru a oferi viteze super rapide, frame-rate-uri ridicate și multi-tasking, lucruri de care au nevoie toți jucătorii moderni.”

Predator Orion 7000 este un calculator de gaming cu RTX 3090, RAM pana la 64GB, procesoare Intel Core din generatia 12 si placa de retea LAN Intel Killer 2.5G.

Are o carcacasa moderna cu ventilatoare Predator FrostBlade 2.0 de 140mm, iluminare ARGB, racire AIO pentru procesor, USB Type C 3.2 Gen 1 sau Gen 2, SSD-uri PCIe 4.0 pana la 1TB fiecare, 2x HDD-uri SATA de 3TB fiecare.

Proiectorul de gaming GD711 si Predator GM712 sunt proiectoare 4K compatibile si cu consolele de gaming. Predator GD711 are gamut larg de culori, care se ridică la 125% din raportul de suprafață Rec. 709, acoperind cea mai mare parte a spațiului de culoare, în plus față de o zonă semnificativă în afara acestuia, pentru a oferi jucătorilor niveluri impresionante de saturație a culorilor. Luminozitatea de 4.000 de lumeni LED, contrastul dinamic ridicat și performanța HDR10 asigură imagini clare și culori vii.

Predator GD711 proiectează imagini cu rate de refresh variabile de 1080p@120 Hz pentru console sau până la 1080p@240 Hz pentru PC-uri, oferind performanțe stabile, chiar și în cele mai rapide scene. În plus, cu un nivel de zgomot de doar 23 dBa în modul ECO, acest home theater gata de joc nu îi va deranja pe cei din jur.

Predator GD711 are throw ratio de 1,22, ceea ce înseamnă că acceptă o gamă largă de distanțe de proiectare. Recomandarea Acer este un ecran de 100 inch poziționat la doar 2,70 m. De asemenea, dispozitivul vine cu comoditatea unui difuzor și telecomandă de 10W care are un strat antimicrobian pe suprafața și pe butoanele sale. Fluxul de aer excelent proiectat disipă căldura, contribuind la prelungirea duratei de viață de până la 30.000 de ore.

Opțiunile de conectivitate includ două porturi HDMI 2.0 pentru PC-uri și console, ieșire audio pentru un difuzor suplimentar și trei porturi USB Type-A: unul pentru dongle-ul wireless ascuns al proiectorului, unel pentru conectarea accesoriilor wireless și altul pentru ieșirea DC 5V care permite utilizatorilor să actualizeze firmware-ul.

Pentru utilizatorii care preferă proiectoarele cu lampă, Predator GM712 este disponibil și cu
rezoluție 4K și o luminozitate de 3.600 lumeni ANSI.

Predator Gaming Desk este un birou de 55 de inch cu spatiu generos cu suprafete din fibra de carbon, suport pentru stocarea gamepad-urilor, suport pentru casti, suport pentru pahare si o tava ascunsa pentru adaptoarele AC. Are o greutate de 120kg, este robust si are traseu pentru ascuns cablurile

  • Predator Orion 7000 (P07-640) va fi disponibil în EMEA din Q1’22, la prețuri ăncepând de la 2,199 euro.
  • Proiectorul Predator GD711 va fi disponibil în EMEA din luna Decembrie, la prețuri începând de la 1,499 euro.
  • Proiectorul Predator GM712 va fi disponibil în EMEA din luna Ianuarie 2022, la prețuri ăncepând de la 1,399 euro.
  • Predator Gaming Desk (PGD110) va fi disponibil în EMEA din luna Decembrie, la prețuri începând de la 229 euro.