Tech Laptop

Acer extinde portofoliul cu produse eco-friendly

Acer extinde portofoliul cu produse eco-friendly

Acer a lansat in cadrul evenimentului propriu o serie de noi produs eco-friendly, cum ar fi laptop-uri si periferice.

Acer Vero este este compus din 30% plastic reciclat (PCR), motiv pentru care emisiile de CO2 pentru producția acestei piese au fost reduse cu 21%. Tastatura conține 50% plastic PCR, iar ambalajul 100% reciclabil al Aspire Vero, recunoscut prin numeroase premii internaționale, poate fi re-utilizat ca suport pentru laptop. În plus, un design atent la mediul înconjurător determină eliminarea deșeurilor inutile, facilitând demontarea, repararea, actualizările și reciclarea computerului sau a componentelor sale. Rularea noului sistem de operare Windows 11 este de asemenea incredibil de ușor de utilizat.

Este un Full HD de 15.6 inch, are procesor Intel din generatia 11, Iris Xe, USB Type C, Wi-Fi 6 si difuzoare TrueHarmony.

TravelMate Vero oferă companiilor posibilitatea de a personaliza sigla de pornire a laptopului, o parte importantă a brandingului pentru întreprinderile mari sau mici. Acest lucru este posibil datorită caracteristicilor disponibile în BIOS-ul comercial Acer, care face posibilă de asemenea blocarea sau instalarea versiunii anterioare a BIOS-ului, actualizarea acestuia chiar și pe o platformă non-Windows și valorificarea validării CHIPSEC pentru o securitate îmbunătățită a sistemului. Parte a gamei Vero de PC-uri Eco, TravelMate Vero are un șasiu cu 30% plastic PCR, este proiectat pentru a fi ușor de reparat și este livrat în ambalaje 100% reciclabile.

Are procesoare Intel din generatia 11, stocare pe SSD pana la 1TB, 16GB RAM, Windows 11 Pro.

Acer Veriton Vero Mini este un mini PC ecologic cu sasiu ventilat si cu 25% plastic PCR, fiind livrat intr-o cutie 100% reciclabila. Dispune de cele mai noi tehnologii preucm USB 3.2 Gen 2, Wi-Fi 6E, procesoare Intel vPro gen11 si are un design modern si compact.

Acer Vero BR277 este un monitor livrat in ambalaj 100% reciclabil, cu o carcasă realizată din peste 50% plastic PCR și care a obținut certificări ecologice de la ENERGY STAR®, TCO și EPEAT.

Acer Eartion – Punctul culminant a peste un deceniu de eforturi de sustenabilitate din partea Acer, platforma Earthion combină punctele forte ale companiei, ale partenerilor din lanțul de aprovizionare, angajații și consumatorii (canale) pentru a aborda provocările de mediu cu soluții inovatoare. Până în prezent, Grupul Acer, inclusiv operațiunile sale globale și filialele sale, și-a atins cu succes obiectivul din 2020 de reducere a emisiilor de carbon cu 60% la nivel mondial. Ca membru al RE100, Acer face acum aranjamente pentru a folosi exclusiv energie regenerabilă până în 2035.

Prețuri și disponibilitate

  • Acer Aspire Vero (AV15-51) va fi disponibil în EMEA din luna Octombrie, la prețuri începând de la 799 euro.
  • Acer TravelMate Vero (TMV15-51) va fi disponibil în EMEA din Q1 2022, la prețuri începând 919 euro.
  • Monitorul Acer Vero BR277 va fi disponibil în EMEA din luna Martie 2022, la prețuri începând de la 299 euro.
  • Mouse-ul Macaron Vero (AMR020) va fi disponibil în EMEA din Februarie 2022, la prețuri începând de la 24,90 euro.
  • Mousepad-ul Vero (AMP120 /AMP121) va fi disponibil în EMEA din Februarie 2022, la prețuri începând de la 19,90 euro.
  • Vero Ecosleeve (ABG131/ABG132) va fi disponibil în EMEA din Februarie 2022, la prețuri începând de la 24,90 euro.