Gaming Tech

Puteți urmări evenimentul pentru dezvoltatori Valve’s Steam Deck vineri, la ora 13:00 , chiar dacă nu sunteți dezvoltator.

Puteți urmări evenimentul pentru dezvoltatori Valve’s Steam Deck vineri, la ora 13:00 , chiar dacă nu sunteți dezvoltator.

Știm de puțin timp că Valve oferă dezvoltatorilor un tur uriaș de cinci ore al viitorului său portabil de jocuri Steam Deck, vineri, 12 noiembrie, începând cu ora 13:00 ET. Acum, aflăm că poți să vii să urmărești chiar dacă nu ești dezvoltator – Valve spune presei că „oricine poate urmări evenimentul”.

Conferința virtuală de cinci ore va include discuții despre hardware; jocuri care vor apărea „pe punte”; modul în care dispozitivul portabil Linux poate juca jocuri Windows printr-un strat de compatibilitate Proton; o scufundare profundă asupra APU-ului AMD care îl alimentează de AMD însuși; și, desigur, sfaturi pentru dezvoltatorii Steam despre cum să facă acele lucruri să funcționeze în favoarea lor.

Anunțul inițial a făcut să pară că trebuie să fii un dezvoltator Steamworks „pentru a participa”, dar astăzi compania clarifică faptul că se aplică doar unei sesiuni finale de întrebări și răspunsuri (și posibil doar atunci când vine vorba de a pune întrebări: se pare că încă poți uita-te si la asta).

Valve este o forță gigantică în spațiul jocurilor pentru PC, dar este și o companie secretă care nu produce foarte mult hardware, așa că există o mulțime de interes pentru orice fragment de informații noi despre noul handheld de gaming interesant care ar putea ieși din eveniment. Vom fi cu ochii pe orice știri – și acum puteți și dvs.

Pe mine, voi fi deosebit de interesat dacă Valve mai aruncă informații despre ce altceva poate face APU-ul AMD. Când am ajuns să încerc Steam Deck-ul în persoană în Bellevue, Washington, Greg Coomer de la Valve mi-a dat de înțeles că ar putea avea sens și într-un posibil viitor set de căști VR autonom.

Valve a anunțat recent că Steam Deck a fost amânat cu două luni. Inițial, cantități mici erau de așteptat să fie livrate în decembrie, dar acum primele handheld-uri vor sosi în februarie 2022.