Gaming Tech

Puteți urmări evenimentul pentru dezvoltatori Valve’s Steam Deck vineri, la ora 13:00 , chiar dacă nu sunteți dezvoltator.

Puteți urmări evenimentul pentru dezvoltatori Valve’s Steam Deck vineri, la ora 13:00 , chiar dacă nu sunteți dezvoltator. noiembrie 11, 2021
Steam-deck-1

Știm de puțin timp că Valve oferă dezvoltatorilor un tur uriaș de cinci ore al viitorului său portabil de jocuri Steam Deck, vineri, 12 noiembrie, începând cu ora 13:00 ET. Acum, aflăm că poți să vii să urmărești chiar dacă nu ești dezvoltator – Valve spune presei că „oricine poate urmări evenimentul”.

Conferința virtuală de cinci ore va include discuții despre hardware; jocuri care vor apărea „pe punte”; modul în care dispozitivul portabil Linux poate juca jocuri Windows printr-un strat de compatibilitate Proton; o scufundare profundă asupra APU-ului AMD care îl alimentează de AMD însuși; și, desigur, sfaturi pentru dezvoltatorii Steam despre cum să facă acele lucruri să funcționeze în favoarea lor.

Anunțul inițial a făcut să pară că trebuie să fii un dezvoltator Steamworks „pentru a participa”, dar astăzi compania clarifică faptul că se aplică doar unei sesiuni finale de întrebări și răspunsuri (și posibil doar atunci când vine vorba de a pune întrebări: se pare că încă poți uita-te si la asta).

Valve este o forță gigantică în spațiul jocurilor pentru PC, dar este și o companie secretă care nu produce foarte mult hardware, așa că există o mulțime de interes pentru orice fragment de informații noi despre noul handheld de gaming interesant care ar putea ieși din eveniment. Vom fi cu ochii pe orice știri – și acum puteți și dvs.

Pe mine, voi fi deosebit de interesat dacă Valve mai aruncă informații despre ce altceva poate face APU-ul AMD. Când am ajuns să încerc Steam Deck-ul în persoană în Bellevue, Washington, Greg Coomer de la Valve mi-a dat de înțeles că ar putea avea sens și într-un posibil viitor set de căști VR autonom.

Valve a anunțat recent că Steam Deck a fost amânat cu două luni. Inițial, cantități mici erau de așteptat să fie livrate în decembrie, dar acum primele handheld-uri vor sosi în februarie 2022.