Gaming Tech

Romanii si restul lumii la DreamHack Eizo Open Romania 2012

Romanii si restul lumii la DreamHack Eizo Open Romania 2012

Mai sunt cinci zile până la cel mai important eveniment de gaming desfășurat vreodată în România – DreamHack Eizo Open România 2012. Jucători din Danemarca, Serbia, Coreea de Sud sau din țări mai exotice, precum Brazilia, vor sosi săptămâna aceasta la Bucureşti pentru a concura cu 80 de români la așteptatele competiții de StarCraft 2, Counter-Strike 1.6 și League of Legends.

Înscrierile pentru DreamHack București s-au încheiat deja, însă fanii care își doresc să fie prezenți la eveniment mai au o șansă de a-și procura bilete de pe site-ul ComputerGames.ro. În plus, aceștia vor putea asista, sâmbătă, și la un concert Paraziții.

La turneul de StarCraft 2 se vor bate jucători din România (15), Coreea de Sud (8), Franța (4), Germania (5), Finlanda (4), Polonia (4), Suedia (3), Austria (3), Italia (3), Olanda (3), Bulgaria (2), Canada (1), Grecia (1), Marea Britanie (1), Norvegia (1), Serbia (1), Statele Unite (1), Turcia (1), Ucraina (1). Favoriți la această competiție sunt Nerchio – Polonia și MaNa – Polonia, iar de pe plan local, NightenD și DeathAngel.

La Counter-Strike 1.6 vor concura echipe din România (6, dintre care preferate la titlu sunt TeG, IGG.H și -Eq), Danemarca (3 – favorite sunt Fnatic și Wikipediots), Brazilia (2), Serbia (2), Bulgaria (1), Rusia (1), a cărei echipă este și ea favorită la titlu, Suedia (1), iar la League of Legends vor participa 7 echipe românești, dintre care două sunt favorite – neXtPlease! și myRevenge și una din Europa, WinFakt.

În total, 177 dintre cei mai buni gameri vor veni sâmbătă și duminică la TurboHalle. Ne vedem acolo, dar nu uitaţi să ne urmăriţi şi pe site. Laptop News este partener media şi vom încerca să vă ţinem conectaţi la marele eveniment pe durata celor două zile!

Imagine-reprezentativa-1
Postarea Anterioara