Gaming Tech

Sony nu a închis magazinele PS3 și Vita, dar îngreunează cumpărăturile

Sony nu a închis magazinele PS3 și Vita, dar îngreunează cumpărăturile

Sony face un pic mai greu să cumperi jocuri digitale pe PlayStation 3 și PlayStation Vita. Începând cu 27 octombrie, nu veți putea folosi un card de credit, un card de debit sau PayPal pentru a cumpăra jocuri sau pentru a adăuga bani în portofelul dvs. pe aceste sisteme, conform unui document de asistență. În schimb, va trebui să folosiți un card cadou PlayStation Store sau să încărcați portofelul legat de contul dvs. de pe PlayStation Store de pe web, de pe telefon sau de pe un PS4 sau PS5.

Această schimbare dezamăgitoare este cea mai recentă poveste despre sprijinul Sony pentru consolele sale mai vechi. În martie, Sony a anunțat că va închide PlayStation Store pentru PS3 și Vita, dar a inversat planul câteva săptămâni mai târziu, spunând că „a luat o decizie greșită”. Ca parte a anunțului original din martie, Sony a mai spus că renunță la funcția de achiziție PlayStation Portable rămasă pe 6 iulie, ceea ce înseamnă acum că nu mai puteți cumpăra un nou DLC pentru jocurile PSP.

Din fericire, puteți cumpăra în continuare jocuri PSP de pe magazinele digitale PS3 și Vita, dacă doriți. Dar, începând cu câteva săptămâni, veți dori să vă asigurați că vă încărcați portofelul în avans.