Tableta

SONY Xperia Tablet Z Disponibila in Europa de la 499 EUR

SONY Xperia Tablet Z Disponibila in Europa de la 499 EUR

Gigantul producător de electronice, compania japoneză SONY lucrează din greu pentru a-şi face un nume pe piaţa tabletelor şi nu putem spune ca a avut cu adevărat succes în ultimii ani. Totuşi astăzi situaţia pare că se schimbă dramatic pentru că producătorul ne aduce un gadget unic şi impresionant numit SONY Xperia Tablet Z.

Aceasta este o tabletă de 10 inch care are un frumos ecran cu o rezoluţie Full HD de 1920 pe 1080 pixeli şi este motorizată de cea mai puternică platformă ARM disponibilă astăzi pe scară largă, APQ8064 quad core de la Qualcomm sau SnapDragon S4 Pro, cum este numită în numeroase broşuri de marketing. Pentru a se asigura că nivelul de performanţă este cu adevărat impresionant, SONY a decis să integreze 2 GB de memorie RAM, dar puterea de calcul a noii platforme nu este singurul aspect impresionant al tabletei.

SONY a îmbunătăţit Xperia Tablet Z cu multe şi impresionante calităţi şi abilităţi precum capacitatea de a comunica cu un SmartTV şi de a-l controla ca o telecomandă sau abilitatea de a funcţiona în medii care nu sunt prietenoase unei tablete, precum cele cu praf sau umiditate în exces. Exact cum se poate vedea în clipul oficial de prezentare, noua Xperia Tablet Z este rezistentă la apă şi suntem de părere că aceasta calitate o face cu adevărat portabilă şi disponibilă oriunde ai nevoie.

Pentru o descriere completă a specificaţiilor tabletei SONY Xperia Tablet Z, vă recomandăm să citiţi articolul nostru initial. Acum, deşi ne aşteptam la preţuri premium pentru un produs premium, vă putem dezvălui că situaţia nu este atât de dramatică. Compania cere 499 EUR pentru modelul cu 16 GB spaţiu de stocare şi 599 EUR pentru versiunea cu 32 GB.