Gaming Accesorii Tech

Tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 a ajuns in Romania

Tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 a ajuns in Romania

Pentru fanii gaming-ului, finalul de an aduce tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 în România. Aceasta este fabricată de renumita firma americană Mad Catz, recunoscută pentru perifericele şi gadgeturile dedicate celor pasionaţi de jocurile pe calculator. Nu am testat-o, dar pare foarte interesantă, iar preţul este pe măsura tehnologiilor folosite.

Cu o carcasă robustă, metalică, mult mai rezistentă decât majoritatea modelelor de pe piață, tastatura S.T.R.I.K.E.7 prezintă un design modular cu subansamble ce se interconectează în funcție de stilul de joc.

Ranforsată cu o membrană specială ce imită senzația tactilă a tastelor mecanice, deseori preferate de gameri, fără zgomot excesiv, tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 oferă un avantaj competitiv distinct.

Împrumutând tehnologia modulară de la cel mai ajustabil mouse din lume, modelul R.A.T, design-ul unic al tastaturii de gaming S.T.R.I.K.E.7 oferă un nivel de personalizare fără precedent pentru îmbunătățirea confortului. Având la dispoziție un control complet pentru dimensiuni, culoare, sunet și programarea tastelor, utilizatorul poate rula jocul favorit exact așa cum și-a dorit.

5 module hardware separate
1. Modulul de comandă cu LCD tactil V.E.N.O.M.
Navigarea prin funcțiile multiple ale tastaturii se face mai ușor cu modulul de comandă cu ecran tactil V.E.N.O.M.. Programarea comenzilor avansate, ajustarea luminozității și funcțiile jocului precum sunetele, lansarea aplicațiilor și a siteurilor sau inițierea convorbirilor se fac printr-o singură atingere.
2. Tastatura principală
Mulțumită unei amprente reduse, tastatura principală oferă spațiu suplimentar pe birou pentru mișcări ample. Tastele WASD interschimbabile și cursorul se adapteză propriului stil de joc, oferind alegerea unor elemente standard, reliefate sau cauciucate. Iluminarea RGB, cu 16 milioane de culori, se potrivește jocului, iar tastele inscripționate cu laser sunt ideale pentru a vă juca în medii întunecate.
3. Porțiunea cu taste funcționale
Adăugând patru taste programabile, porțiunea detașabilă aduce totalul la valoarea de 24. Incluzând ecranul senzitiv V.E.N.O.M., tastatura de jocuri S.T.R.I.K.E.7 încorporează 24 de butoane programabile în 3 moduri pentru a crea 72 de comenzi definite de utilizator.
4. NumPad-ul
La fel ca în cazul modului de comandă, NumPad-ul este capabil să se fixeze pe o poziție. Conexiunea include un set de cabluri mai lungi, ce susțin opțiunile de montare.
5.Palmrest-ul și suportul pentru încheietura mâinii
Un palmrest activ, ajustabil pe înălțime, integrează o rotiță de comandă și un buton pentru comenzi la vârful degetelor. Ambele utilizează un conector cu 5 pini ce se atașează la tastatura principală și la numpad, îmbunătățind confortul în cazul sesiunilor extinse de gaming.

Juriul CES Innovations Awards a inclus tastatura S.T.R.I.K.E.7 în suita produselor Innovations and Engineering Awards Showcase ce vor fi expuse la hotelul The Venetian la ediția CES 2013 din Las Vegas în perioada 8-11 ianuarie 2013.

Tastatura S.T.R.I.K.E.7 se află în stoc în România și poate fi achiziționată la prețul aproximativ de 1379 lei (TVA inclus) prin partenerii de distribuție PC-Coolers.ro.

Nu ştim dacă face cartofi prăjiţi, dar sigur se descurcă foarte bine în jocuri. Poate fi setată şi reglată în funcţie de tipul jocului. Are foarte multe funcţii şi poate stoca diferite configuraţii predefinite. O adevărată “armă” pentru gameri. Tastatura aceasta poate fi combinată cu un sistem de gaming sau un laptop dedicat. Alienware, ASUS sau Toshiba sunt printre puţinele companii producătoare de laptop-uri pentru gaming.