Tech

Targus – încărcătoare de laptop

Targus – încărcătoare de laptop

Urmând trend-ul “doi în unu”, cei de la Targus au scos pe piaţă o serie de încărcătoare de laptop care pot încărca două gadget-uri în acelaşi timp. Numai bune dacă nu ai loc în priză. Această şmecherie este valabilă pentru toate cele patru modele prezentate în cadrul CES 2010. În plus, ai posibilitatea să alegi între 11 mufe de alimentare diferite (charger tips) pentru compatibilitatea încărcătorului cu 11 modele de notebook-uri, ca să nu trebuiască să-ţi iei alt încărcător dacă îţi cumperi un laptop nou.

Premium Laptop Charger – 9 mufe de alimentare pentru latop, mufă mini-USB, şi mufă pentru iPhone; Preţ propus de producător – 150 de dolari;

Compact Laptop Charger – Vine în două versiuni, în funcţie de modelul de laptop. Prima este compatibilă cu majoritatea notebook-urilor de la HP, Acer, Asus şi Fujitsu. A doua variantă este compatibilă cu cele mai multe laptop-uri de la Dell, Toshiba, Sony, Lenovo, IBM, şi Panasonic. Preţ propus de producător – 90 de dolari;

Netbook Charger – Acest încărcător pentru mini laptop-uri este compatibil cu netbook-urile de la Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI şi Samsung şi costă 90 de dolari.

Mobile Laptop Charger – Un încărcător de laptop pentru maşină, costă 80 de dolari şi are 8 mufe de alimentare pentru laptop diferite.