Tech

Tandberg PrecisionHD | Laptop News

Tandberg PrecisionHD | Laptop News

Cei de la Tandberg au câştigat la rândul lor distincţii iF Product Design pentru gama de produse PrecisionHD şi seria Profile. Astfel, webcam-ul Tandberg PrecisionHD conectat prin USB a primit trofeul Gold Award în cadrul ceremoniei desfăşurate la CeBit 2010. Dintre cele peste 2490 de produse nominalizate, doar 50 au câştigat distincţia de aur, aşadar acest premiu este o realizare importantă pentru Tandberg. Snorre Kjesbu, Tandberg SVP, divizia de producţie a terminalelor, declară:

“Camera web conectată prin USB PrecisionHD şi produsele din gama Profile sunt rezultatul colaborării dintre inginerii şi designerii din câteva ţări. Această distincţie oferită de către juriul iF Product Design Awards este o validare a muncii lor şi a gradului crescut de inovaţie de care dau dovadă. Suntem mândri să fim aleşi câştigători ai acestei distincţii dintr-un număr atât de mare de nominalizaţi.”

În ceea ce priveşte webcam-ul PrecisionHD, aceasta este o cameră HD, oferind o rezoluţie 720p, cu 30 de cadre pe secundă, pentru video-comunicaţii de calitate, complet optimizate pentru TANDBERG MOVI şi Microsoft Office Communicator R2. Poate fi asociată fără probleme laptop-ului, dar şi unui desktop sau poate sta pe suportul propriu. Măsoară 5.8 cm x 3.4 cm x 12.5 cm şi cântăreşte 230 g.

Featured-image
Postarea Anterioara