Smartphones

Telefoanele mobile Philips Xenium sunt acum disponibile si in Romania

Telefoanele mobile Philips Xenium sunt acum disponibile si in Romania

Modelele Philips W536 şi Philips Xenium W832 sunt telefoane dual SIM şi încorporează o tehnologie eficientă energetic, care asigură longevitatea bateriei şi, implicit, o durată de convorbire şi o durata în regim de aşteptare foarte mari.

Cu Philips Xenium W832 – model premiat anul acesta la iF Product Design Awards – utilizatorii beneficiază de sistemul de operare Android 4.0 şi de dual SIM. Aceştia se pot bucura de o durată de navigare pe internet de până la 9 ore şi de o durată de convorbire de până la 11 ore, dar şi de o cameră foto de 8 MP, cu autofocus şi blitz încorporat. Telefonul are un slot micro SD pentru carduri de până la 32 Mb şi o memorie internă pentru utilizator de 2Gb. Preţul recomandat pentru Philips Xenium W832 este de 999 Lei.

Designul elegant al lui Philips W536, alături de dual SIM, permit o utilizare eficientă a telefonului. Datorită funcţionalităţii sale, a sistemului de operare Android 4.0 şi a perioadei extinse de utilizare – până la 180 de ore în regim de aşteptare şi 6 ore durata de convorbire – acesta poate deveni un accesoriu indispensabil. Telefonul are un slot micro SD pentru carduri de până la 32 Mb şi o memorie internă de 2Gb. De asemenea, W536 are încorporată o cameră foto de 5 MP, cu focalizare automata şi cu blitz. Preţul recomandat pentru Philips W536 este de 749 Lei.