Smartphones Tech

LG G2 MINI – primul smartphone LG compact

LG G2 MINI – primul smartphone LG compact

Caracteristicile UX preferate de utilizatori la modelele premium emblematice LG din seria G, cum ar fi Guest Mode şi Plug & Pop, se regăsesc şi în G2 Mini pentru a satisface o generaţie de noi utilizatori. Fiind special dezvoltat pentru a răspunde nevoilor a milioane de consumatori din întreaga lume, LG G2 Mini va fi disponibil în mai multe variante: Single / Dual SIM, 3G/4G LTE, în patru opţiuni de culori vibrante (negru, alb, roșu şi auriu).

Piaţa deja matură a smartphone-urilor s-a stabilizat în categorii de dispozitive premium cu display-uri de peste 5 inci şi dispozitive medii din categoria 4.5 inci. Fiind un dispozitiv cu display de 4.7 inci cu hardware optim neegalat în clasa sa, este de aşteptat ca LG G2 Mini să satisfacă mai departe cererea consumatorilor pentru smartphone-uri practice cu caracteristici premium. Ca versiune compactă a smartphone-ului mult premiat de către media ca “Best of 2013”, G2 Mini păstrează designul inovativ cu Rear Key, introdus prima dată pentru G2. Atât ecranul de 4.7 inci, cât și bateria 2,440mAh sunt de top în clasa lor, iar display-ul IPS luminos şi procesorul puternic Quad-Core oferă o superbă experienţă multivalentă. Mai mult, G2 Mini este dotat cu Android 4.4 KitKat pentru cea mai nouă şi optimizată experiență Android disponibilă la acest moment.

LG G2 Mini va avea lansarea la nivel mondial în luna martie cu modelul Dual SIM 3G în ţările CSI, urmate la scurt timp de pieţele importante din Orientul Mijlociu, America Latină şi Asia – inclusiv Singapore, Hong Kong, Taiwan – şi Europa. Participanţii la MWC 2014 vor avea posibilitatea de a experimenta G2 Mini în premieră, la standul LG, în Sala 3 din Fira Gran Via.