Gaming Tech

Total War: ROME II disponibil la precomanda online in Romania

Total War: ROME II disponibil la precomanda online in Romania

SEGA și SKIN au demarat în România campania de precomenzi pentru Total War: ROME II, cel mai nou joc din Colecția Total War – 2000 de ani de război total. Jocul va fi lansat în România la data de 3 septembrie 2013, la prețul de 179,99 de lei.

Excelenta Colecție Total War, creată în studiourile The Creative Assembly, revine în forță pe PC-urile din întreaga lume cu un nou joc de strategie pe ture și tactică în timp real – Total War: ROME II.

După o așteptare de aproape nouă ani de la primul joc Rome, Total War: ROME II te pune la conducerea primei super-puteri din lume şi a celei mai puternice mașinării de război a lumii antice. Trebuie să îți domini adversarii prin orice mijloace, militar, economic și politic. Ascensiunea ta va provoca atât admirație, cât și invidie, până și din partea celor mai apropiați aliați.

Vei deveni oare victima trădării sau vei fi primul care va întoarce armele împotriva unui vechi aliat? Vei lupta pentru salvarea Republicii, sau pentru a deveni împărat, prin orice mijloace?

– Planifică-ți cucerirea lumii cunoscute în masivul mod de campanie pe ture (însoțit de mod cooperativ sau competitiv în doi jucători). Conspirații, politică, intrigă, revolte, loialitate, onoare, ambitiție, trădare. Deciziile tale vor rescrie istoria.

– Construiește armate vaste și pornește pe câmpul de bătălie în lupte în timp real. Abilitățile tale tactice vor fi puse cu adevărat la încercare, pentru că vei controla armate formate din zeci de mii de soldați, în bătălii terestre și navale, dar și în asedii, desfășurate la o scară incredibilă.

– Luptă pentru gloria Romei. Preia controlul asupra uneia dintre cele trei familii, sau condu una dintre numeroasele civilizații rivale – fiecare oferă o experiență de joc diferită, cu sute de unități unice, de la arme de asediu și cavalerie grea și până la legionari cu armuri din fier și berserkeri barbari.

– Grafica din Total War: ROME II este fenomenală: orașele antice și armatele imense îți sunt prezentate cu un detaliu grafic incredibil, iar bătăliile îți vor tăia răsuflarea. Camera din joc îți permite să vezi cum soldații aclamă victoria sau strigă de durere atunci când își dau viața în haosul din prima linie a frontului, iar noua perspectivă tactică (situată mult deasupra câmpului de luptă) îți permite să menții o imagine globală clară, pentru a putea lua decizii strategice corecte.

– Experiența de joc poate fi adaptată în funcție de preferințele jucătorilor, atât la nivel de gameplay, cât și în ceea ce privește performanța pe diverse plăci video. Producătorii au optimizat motorul grafic al jocului pentru o funcționare fără probleme nu doar pe sisteme foarte performante, ci și pe sisteme low-end.

Greek States Culture Pack adaugă o nouă „Cultură” cu care poți juca Total War: ROME II și include trei noi Facțiuni pe care le poți controla nu doar în campaniile single-player și multiplayer, ci și în bătălii Custom și Multiplayer.

Din acest pachet DLC (Downloadable Content) fac parte Atena, Epirul și formidabila Sparta. Fiecare facțiune oferă o gamă de opțiuni tactice speciale, care îți vor permite să obții victorii militare și culturale, precum și o serie de unități de elită excelente, cu care îți vei anihila inamicii în bătălie.

Cele trei state au în comun anumite țeluri, filozofii și căi diplomatice. Cu toate acestea, ceea ce le definește cu adevărat este apărarea cu dârzenie a independenței. De asemenea, nu arareori intră în conflict între ele din cauza mentalităţilor diferite (atât în probleme civile, cât și în chestiuni militare), ceea ce conduce adesea și la animozități cu celelalte facțiuni.

– Noi facțiuni care pot fi controlate în joc: Atena, Epirul și Sparta oferă, fiecare, o abordare unică a campaniei din Total War: ROME II, cu propriile unități militare și stiluri de joc distincte.
– Atenienii sunt mânați de nevoia de cunoaștere, ceea ce le oferă bonusuri tehnologice și culturale; dominația Spartei asupra Heloților îi permite să mențină o vastă populație de sclavi; Epirul are bonusuri în exploatarea așezărilor (mulțumită originii sale – confederație de sate).
– Noi trăsături culturale – Toate cele trei state au un bonus în luptă atunci când își apără teritoriul (sau un teritoriu aliat), un bonus la veniturile generate de capitale, și o creștere a ratei de asimilare culturală în interiorul granițelor.
– Noi obiective culturale – Cele trei state au propriile condiții de victorie militară, economică și culturală. Comune sunt și câteva obiective bonus, insipirate din istoria Greciei. În plus, fiecare facțiune se va confrunta cu o serie de evenimente și dileme unice.
– Noi tradiții militare – Fiecare stat grec are o tradiție militară bine definită: flotele ateniene pot deveni Children of the Aegaean – ceea ce va îmbunătăți abilitatea de abordaj a navelor, și va asigura venituri mărite în urma operațiunilor navale; armatele spartane pot primi statutul Peers of Leonidas, care oferă un bonus semnificativ la apărarea în lupta corp la corp și reduce costul întreținerii armatelor respective; armatele din Epir pot primi statutul Hounds of Molossus, care le oferă bonusuri importante la atac și le permite să mențină controlul asupra ordinii publice.

NOI UNITĂȚI:
Pe lângă unitățile formidabile ale fiecărei facțiuni, care pot fi controlate acum pentru prima dată, Total War: ROME II – Greek States Culture Pack aduce o mare varietate de unități unice și, mai ales, de elită.

Hopliți mercenari veterani – [disponibili pentru toate facțiunile din joc]

De la vârfurile sulițelor ce lucesc sinistru în soarele Greciei și până la cadența implacabilă a marșului de bătălie, falanga este imposibil de confundat și este un motiv cât se poate de real de teroare în rândurile inamice. Și pentru că discutăm despre unități veterane de hopliți, costurile nu vor fi pentru toate buzunarele…

Hopliți Thureos – [unitate unică – Atena]

Platoșele din pânză ale acestor soldați nu par deloc formidabile, însă sunt răcoroase, practice și surpinzător de rezistente. Și pentru că sunt hopliți, vorbim despre războinici bine organizați și foarte periculoși.

Hopliți Thorax – [unitate unică – Atena]

Această unitate de infanterie grea este echipată cu platoșe din bronz, un semn al bogăției și al statutului. Hopliții sunt înarmați cu sulițe și scuturi hoplon, sunt organizați în falangă și își zdrobesc inamicii în mod organizat.

Agrianian Axemen – [unitate unică – Epir și Macedonia]

Tribul agrian din Paeonia este format din războinici puternici. Topoarele lor nu sunt doar excelente unelte de ucis, ci le permit să se cațere până în locuri altfel inaccesibile. Orice bun general va dori să îi folosească în asalturi împotriva pozițiilor greu abordabile.

– Aspis Companion Cavalry – [unitate unică – Epir și Macedonia]

Regele pornește la luptă însoțit de nobili și de apropiații săi. Este o mare onoare să fii Companion și să intri în bătălie călare, cu lance și kopis, în numele domnului și stăpânului tău.

Heroes of Sparta – [unitate unică – Sparta]

Acești soldați de elită întruchipează spiritul de la Termopile. Eroii din Sparta își poartă scuturile și sulițele cu mândrie și au abilități inegalabile în luptă.

Polybolos Repeating Scorpion – [armă de asediu – disponibilă pentru toate facțiunile din joc – Greek, Roman, Carthaginian]

Capabilă să distrugă rapid chiar și unitățile cele mai „blindate”, acest aruncător de săgeți cu repetiție sacrifică raza de foc a Scorpionului obișnuit pentru un tir mult mai rapid.

Tortoise Armoured Battering Ram – [armă de asediu – disponibilă pentru toate facțiunile din joc – Greek, Roman, Carthaginian]

Această armă combină puterea devastatoare împotriva fortificațiilor cu o protecție sporită pentru soldații care o controlează. Folosită eficient, Tortoise compensează cu succes faptul că este foarte lentă și dificil de manevrat.

The Monument of Lacedaemon – [unic – Sparta]

Simbol al culturii marțiale a Spartei, acest monument oferă nu doar un bonus semnificativ la moralul unităţilor militare terestre din provincia respectivă, ci şi un bonus global pentru toate unităţile.

Oracle of Dodona – [unic – Epir]

Acest crâng sacru este sălașul preoților și al preoteselor din Epir. The Oracle of Dodona oferă bonusuri la dezvoltarea orașului, la fericirea populației din provincia respectivă, venituri sporite și o mai rapidă asimilare a altor facțiuni în cultura elenistică.

Acropolis – [unic – Atena]

Simbol al culturii și al excelenței tehnologice ateniene, The Acropolis oferă o suplimentare a garnizoanei din Atena, îmbunătățește capacitatea orașului de a rezista în asedii și asigură un bonus pentru acțiunile Authority ale agenților Atenei.

Atena

Atena a fost multă vreme renumită pentru realizările sale culturale, de la clădiri, cum ar fi Partenonul, şi până la piesele de teatru și lucrările lui Aristofan, Platon, Socrate și Sofocle. Se poate spune că Atena a definit cultura greacă. Din punct de vedere militar, Atena excelează în operațiunile navale. Cu toate acestea, în continuarea tradițiilor epocii clasice, cetăţenii Atenei contribuie la formarea armatelor sale atât cu unităţi de infanterie, cât şi cu unităţi de cavalerie.

Epir

Epirul este un regat grec format din numeroase sate și orașe mici, spre deosebire de marile oraşe din sud. Deși este o societate bazată pe agricultură și pescuit, Epirul menține o armată echilibrată, pe model alexandrin, formată din cavalerie, arcași, peltasts, falangiști și elefanți de război. De asemenea, Epirul utilizează la scară largă mercenari din întreaga lume greacă.

Sparta

Deoarece fiecare aspect al vieții și al societății spartane este orientat spre război, Sparta domină Grecia și continuă să producă, fără îndoială, cei mai buni soldați din întreaga lume elenistică. Sclavii și locuitorii fără cetățenie din Sparta susţin o societate care le permite cetățenilor să tindă către perfecțiune ca soldați și campioni. Excelent instruiți și căliţi în luptă, războinicii și liderii spartani sunt întruchiparea disciplinei şi a virtuţii militare.