Tech

TP-LINK lanseaza TL-PA6010KIT | Laptop News

TP-LINK lanseaza TL-PA6010KIT | Laptop News

Kit-ul recent lansat include două adaptoare TL-PA6010, fiind o alegere excelentă pentru extinderea uşoară a reţelei şi construirea unei rețele de divertisment multimedia. Cu ajutorul tehnologiei avansate HomePlug AV, TL-PA6010 asigură utilizatorilor o conexiune stabilă, suportând viteze de până la 600Mbps pe o distanță de până la 300 de metri*. Împreună cu metoda de criptare AES, TL-PA6010 este cea mai bună soluție pentru conectarea tuturor dispozitivelor compatibile din întreaga casă, începând cu computerele, consolele de jocuri și continuând cu set-top boxes pentru IPTV, imprimante și NAS-uri. Viteza de până la 600Mbps asigurată de adaptoarele Powerline în tandem cu câte un port RJ45 Gigabit Ethernet asigură transmiterea cursivă a mai multor fluxuri video HD și poate fi folosită simultan de mai mulţi utilizatori.

Unul dintre avantajele majore ale noului kit constă în posibilitatea de a crea o rețea de mare viteză prin simpla conectare la rețeaua electrică, fără să fie nevoie de setări complicate şi cabluri suplimentare. Astfel, prin folosirea adaptoarelor Powerline de la TP-LINK pentru a extinde acoperirea de Internet în întreaga casă, se economisesc bani, timp şi spaţiu. De asemenea, butonul Pair pentru „Grupare” asigură o securizare rapidă și managementul eficient al adaptoarelor Powerline din diferitele încăperi.
Cu un design ultra compact, TP-LINK TL-PA6010 este unul dintre cele mai mici adaptoare Powerline din lume, şi are un consum de energie redus faţă de produsele deja existente. Atunci când nu există transmitere sau recepție de date o anumită perioadă de timp, el va trece automat din modul de lucru „Working” în modul „Power saving” şi va reduce consumul de energie cu până la 80%.

TP-LINK şi CEL te conectează la Campionatul Mondial
În perioada 7-18 iulie, TP-LINK împreună cu CEL.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT&C din România, desfăşoară şi o campanie destinată pasionaţilor de sport – în special de fotbal. Astfel, toţi cei care achiziţionează în această perioadă unul dintre produsele participante la promoţia „TP-LINK şi CEL te conectează la Campionatul Mondial” sunt automat înscriși în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre cele trei premii deosebit de atractive pentru pasionaţii de tehnologie: