Tech Laptop

Toshiba Viamo | Laptop News

Toshiba Viamo | Laptop News

Nu poţi să ştii niciodată când ai nevoie de un aparat portabil cu ultrasunete. Asta în cazul în care eşti un medic care lucrează pe ambulanţă şi trebuie să te ocupi de urgenţe. Cel mai probabil pentru o astfel de situaţie a fost gândit şi Toshiba Viamo, un aparat cu ultrasunete care seamănă extrem de mult cu un mini laptop dotat cu touchscreen.

Aparatul poate fi controlat în întregime cu ajutorul touchscreen-ului, dar există şi o serie de butoane şi taste, pentru mai multă siguranţă în utilizare (e totuşi aparatură medicală şi necesită multă precizie, lucru pe care nu-l obţii întotdeauna manevrând un touchscreen cu degetele). Toshiba Viamo are forma şi portabilitatea unui mini laptop şi caracteristicile unui aparat de radiologie avansat, oferind imagini la fel de clare şi de detaliate ca multe aparate mai scumpe. Poate fi utilizat în diverse situaţii, de la diagnosticuri ce ţin de radiologia generală până la cazuri de pediatrie sau probleme vasculare.

Mai ieftin decât alte aparate portabile, Toshiba Viamo este construit pe o tehnologie similară cu cea a mini laptop-urilor convertibile în tablet PC, pentru că funcţionează atât în formă de mini laptop, cât şi în modul tablet PC. Necesită doar câteva secunde pentru a fi pornit, ceea ce poate oferi un imens avantaj în situaţii de urgenţă.