Gaming Tech Audio

Xbox va dezactiva în curând automat difuzoarele atunci când conectați căștile

Xbox va dezactiva în curând automat difuzoarele atunci când conectați căștile

Microsoft testează o caracteristică care vă dezactivează automat difuzoarele atunci când conectați căștile, remediind una dintre cele mai mari urări de animale de companie cu jocuri pe Xbox.

Funcția este lansată pentru Xbox Insiders pe inelul Alpha Skip-Ahead, ceea ce înseamnă că va fi foarte probabil disponibil mai larg în următoarele luni.

În acest moment, când conectați căștile la controlerul dvs. de pe Xbox, difuzoarele rămân, de asemenea, aprinse, ceea ce înseamnă că, dacă doriți ca sunetul să fie redat doar în căști, trebuie să reduceți separat volumul difuzoarelor

. Pe de altă parte, PS5 dezactivează cu ușurință sunetul difuzoarelor atunci când conectați căștile și mă bucur că Microsoft urmează exemplul lucrând la o funcție similară pentru Xbox.

Opțiunea de a dezactiva automat sunetul difuzorului va apărea într-un meniu de setări audio renovat, potrivit blogului Microsoft.

Această nouă versiune Skip-Ahead include, de asemenea, o nouă caracteristică de accesibilitate: filtrele daltoniste. „În timp ce unele jocuri implementează filtre similare în mod individual, această nouă caracteristică se aplică la nivel global pentru tot ce există pe Xbox Series X / S, inclusiv pentru toate jocurile, filmele, aplicațiile, meniurile etc.”, a spus Microsoft pe blogul său.

„De asemenea, acceptă mai multe forme de daltonism, iar filtrele pot fi ajustate la preferințele dvs. fără a afecta performanța, capturile de ecran sau clipurile de joc.” Compania a vorbit pentru prima dată despre această caracteristică în cursul prezentării sale Xbox Accessibility Showcase la începutul acestei luni.