Funny IT

10 lucruri pe care administratorul de retea nu ti le spune niciodata.

10 lucruri pe care administratorul de retea nu ti le spune niciodata.

Si cum sa traduci ce îţi spune.

1. Daca te oblig sa-ti alegi parole complicate şi sa le schimbi des, securitatea retelei scade, nu creşte: e foarte probabil ca unii sa le noteze pe un biletel lânga monitor. Insa prefer aşa, pentru ca nu va fi vina mea.

2. Nu-mi pasa de mail-urile tale. Intre back-up şi mai mult spatiu pe servere, prefer varianta a doua.

3. Computerul tau merge de doua ori mai prost decat ar putea. L-aş putea optimiza mai bine cu talent, dar asta ar însemna sa nu mai cumparam altul. E BINE cand cumparam altul şi e BINE cand îl casam pe cel vechi.

4. Da-mi mail, nu ma suna, ca sa nu ma întrerupi iar din Counter Strike.

5. Nu te las sa instalezi nici macar cele mai banale programe, prefer sa o fac personal cu fiecare în parte. Aşa demonstrez cata treaba am şi ca jobul nu poate fi externalizat. Versiunea oficiala: „angajatii instaleaza viruşi”.

6. Stiu prea multe lucruri pentru a fi lasat sa plec din companie.

7. Iti aminteşti cand te-am pus sa te deloghezi ca sa-ti „updatez antivirusul”? De fapt, ti-am instalat un program prin care pot sa vad tot ce faci. Daca ma întrebi, o sa-ti spun ca e ca sa nu ma mai deplasez cand ai probleme.

8. Trei sferturi din achizitiile mele nu folosesc la nimic, doar ca nu-mi place sa raman în urma cu tehnologia şi nici managerii nu ştiu cand e cazul sa spuna „nu”.

9. Ce e urgent pentru tine nu e urgent pentru mine. Stiu ca nu poti sa lucrezi, dar prioritatea este sa reinstalez messengerul şefilor.

10. Daca nu ştiu sa rezolv o problema, probabil ai intrat pe site-uri porno.

Sursa: standard.ro