Funny IT

10 lucruri pe care administratorul de retea nu ti le spune niciodata.

10 lucruri pe care administratorul de retea nu ti le spune niciodata. august 3, 2020
system-admin-e1596487196858

Si cum sa traduci ce îţi spune.

1. Daca te oblig sa-ti alegi parole complicate şi sa le schimbi des, securitatea retelei scade, nu creşte: e foarte probabil ca unii sa le noteze pe un biletel lânga monitor. Insa prefer aşa, pentru ca nu va fi vina mea.

2. Nu-mi pasa de mail-urile tale. Intre back-up şi mai mult spatiu pe servere, prefer varianta a doua.

3. Computerul tau merge de doua ori mai prost decat ar putea. L-aş putea optimiza mai bine cu talent, dar asta ar însemna sa nu mai cumparam altul. E BINE cand cumparam altul şi e BINE cand îl casam pe cel vechi.

4. Da-mi mail, nu ma suna, ca sa nu ma întrerupi iar din Counter Strike.

5. Nu te las sa instalezi nici macar cele mai banale programe, prefer sa o fac personal cu fiecare în parte. Aşa demonstrez cata treaba am şi ca jobul nu poate fi externalizat. Versiunea oficiala: „angajatii instaleaza viruşi”.

6. Stiu prea multe lucruri pentru a fi lasat sa plec din companie.

7. Iti aminteşti cand te-am pus sa te deloghezi ca sa-ti „updatez antivirusul”? De fapt, ti-am instalat un program prin care pot sa vad tot ce faci. Daca ma întrebi, o sa-ti spun ca e ca sa nu ma mai deplasez cand ai probleme.

8. Trei sferturi din achizitiile mele nu folosesc la nimic, doar ca nu-mi place sa raman în urma cu tehnologia şi nici managerii nu ştiu cand e cazul sa spuna „nu”.

9. Ce e urgent pentru tine nu e urgent pentru mine. Stiu ca nu poti sa lucrezi, dar prioritatea este sa reinstalez messengerul şefilor.

10. Daca nu ştiu sa rezolv o problema, probabil ai intrat pe site-uri porno.

Sursa: standard.ro