Foto-Video

Cele mai bune servicii de album foto online din 2020

Cele mai bune servicii de album foto online din 2020

Exista o multime de variante de printare online a unui album foto pentru cei dragi din viata dumneavoastra. Mama are o incapare plina de albume foto de la petreceri, din perioada vacantelor si a evenimentelor petrecute in familie.

Avand in vedere blocajele cauzate de noul virus, acum este momentul ideal sa rasfoiesti fotografiile realizate in trecut – filmele developate, dar si cele incarcate pe Instagram, Facebook si orice alte conturi de socializare pe care le detii.

Avand in vedere ca, calitatea camerelor este in continua imbunatatire, chiar si cele ale smartphonurilor, toate imaginile pot fi incluse intr-un album foto.

Albumele foto sunt, de asemenea, un cadou minunat pentru cei dragi din familie – parinti, frati, surori, chiar si pentru un proaspat absolvent.

Exista o serie de servicii dintre cele mai bune, de realizare a unui album foto online pentru a ramane cu amintiri placute tot restul vietii. Am testat cateva pentru a vedea cat de usor se poate lucre cu ele.

Iata cateva dintre cele mai bune servicii de albume foto ce pot fi verificate online.

Shutterfly – Cel mai bun serviciu complet

Shutterfly

Shutterfly este una dintre cele mai cunoscute optiuni de servicii de album foto digital. Site-ul va poate ajuta cu tutoriale si idei daca doriti sa incepeti complet de la zero.

De asemenea, va va ajuta sa realizati un album foto cu o multime de sabloane ideale pentru diverse ocazii sis a va alegeti dimensiunile albumului.

Puteti alege, de asemenea, Shutterfly’s Simple Path, care foloseste software-ul site-ului pentru a va adauga rapid fotografiile – nu aveti nevoie decat sa le rearanjati daca doriti, sa le decorati si sa le adaugati subtitrari cu acest instrument de editare.

Practic, veti avea un album foto cu fotografii personalizate in cel mai scurt timp. Puteti adauga fotografii de calitate de pe computer sau fotografii deja incarcate pe Shutterfly, Facebook sau Instagram.

De asemenea, puteti utiliza fotografii din biblioteca de arta Shutterfly. Orice fotografie pe care o incarcati trebuie sa fie in format JPEG. Site-ul este foarte simplu, ajutandu-va sa navigate sis a invati rapid, chiar daca nu sunteti foarte experimentat in domeniul digital.

Daca aveti nevoie de un pic de inspiratie, puteti face clic pe Pagini ideale pentru cateva sabloane oferite de site.

Pret: Fara adaugarea impozitului pe vanzari, un album foto cu o capacitate de 20 de pagini de 20, cu dimensiuni de 8 – 11 inch ar costa aproximativ 40 de dolari inainte de a fi expediat.

Shutterfly ruleaza frecvent vanzari, asa ca ar trebui sa cautati permanent codurile promotionale pentru a putea aplica in vederea achizitionarii de albume foto personalizate.

Daca adaugati sau stergeti ceva din proiectul realizat. Shutterfly va va atentia ca pretul proiectului dvs. s-a schimbat.

Mixbook – Cel mai usor de utilizat

Mixbook

Mixbook va permite sa incarcati fotografii de calitate de pe computer, telefon, Facebook, Instagram sau SmugMug sau sa folositi fotografiile pe care le-ati incarcat deja pe site.

Am folosit Mixbook pentru a-mi aranja fotografiile de la nunta, la doar cativa ani dupa acest eveniment. A fost usor sa adaug si sa editez fotografii, texte, pagini suplimentare si imbunatatiri la sablonul ales.

Puteti schimba teme in orice moment. Chiar daca paginile se schimba manual, fotografiile se vor transfera. Puteti fi la fel de creativ pe cat doriti sa fiti. Pe masura ce creati albumul, puteti face clic pe Previzualizare pentru a vedea cum va arata produsul la final.

Cand sunteti multumit de albumul creat, faceti clic pe Comanda pentru a finaliza dimensiunea, numarul de pagini si finalizarea acestuia. Pret: Mixbook ofera o multime de optiuni de personalizare care va pot afecta pretul final.

Albumele foto pot fi comandate in forma de peisaj, portret sau patrat, in dimensiuni de 6 – 6 inch, 8,5 – 8,5 inch, 10 – 10 inch si 12 – 12 inch. Mixbook ofera patru finisaje de pagini diferite si cinci stiluri de coperta diferite.

Combinatia pe care o alegeti si orice pagini suplimentare vor duce la cresterea pretului. Alegerea finisajului obisnuit al hartiei de tip semigloss si a copertei brosate poate ajuta la mentinerea preturilor sub 20 de dolari.

Cu cat albumul are dimensiuni mai mari si mai multe pagini, cu atat pretul va creste. De exemplu, albumul cu fotografiile de la nunta, avand dimensiunea de 8,5 inch cu 8,5 inch si 39 de pagini a ajuns la aproximativ 30 USD cu un cod de reducere, fara impozit si transport.

Snapfish – Usor de incarcat

Snapfish

Snapfish face incarcarea fotografiilor in album extrem de usor prin aranjarea acestora intr-un fisier. Apoi, puteti lasa Snapfish sa completeze el albumul foto sau va adaugati imaginile manual.

Snapfish are o interfata de editare foto similara cu Mixbook, dar era mai sensibil la rezolutia imaginii. De exemplu, pe ambele site-uri daca rezolutia unei imagini incarcate este prea mica, este indicata cu un mic semn de exclamatie.

Snapfish a avut o multime de sabloane si teme precum Snapshots de vara, Grad Nostalgia, Farmhouse Family, Storybook Love si Moments with Mom. Daca ati ales un sablon pentru a incepe, puteti schimba paginile cu alte fundaluri sau puteti schimba in intregime tema albumului.

Pret: Cand terminati proiectul, faceti clic pe Revizuire si Cumparati pentru a plasa comanda. Pentru un photobook cu o capacitate de 20 de pagini, pretul este de 40 USD.

Site-ul a oferit, de asemenea, posibilitatea imprimarii unor noi imprimeuri lucioase de 4 – 6 inch pentru 9 centi fiecare.