Audio

12 dintre cele mai bune sisteme audio auto

12 dintre cele mai bune sisteme audio auto

De ce să cheltuiți bani pe un sistem audio modernizat dacă zgomotul pe care îl produc motorul şi ţeava de eşapament perturbă toată coloana sonoră de care aveţi nevoie?

Având în vedere popularitatea sistemelor de sunet de calitate superioară și ale producătorului de echipamente originale (OEM), se pare că mulți șoferi nu sunt de acord cu achiziţionarea de sisteme audio mult prea scumpe.

Iată o listă a celor mai bune sisteme audio:

Audi și Bang & Olufsen

Audi și Bang & Olufsen

Audi și Bang & Olufsen sunt așa-numiții “parteneri în tehnologie”, însă cel mai recent sistem audio avansat 3D nu este prea ieftin.

Disponibil pe modelele mai noi, de înaltă calitate, sistemul are 23 de boxe, reproducerea sunetului 3D, două lentile acustice care se extind automat pe panoul de bord și apăratori pentru a menține sunetul în interiorul mașinii.

Costă în jur de 6.500 de lire sterline, în funcție de modelul pe care îl alegeţi.

Ford Mondeo Vignale și Sony

Ford Mondeo Vignale și Sony

Grozavul Ford Mondeo Vignale are la dispoziție un radio digital Sony și 12 difuzoare de înaltă calitate. Are multe butoane de mici dimensiuni care lasă senza5ia că este un model mai vechi.

Utilizează trei microfoane pentru a monitoriza zgomotul motorului și pentru a direcționa undele sonore opuse prin difuzoare pentru a îmbunătăți atmosfera în timpul călătoriei.

Lexus și Mark Levinson

Lexus și Mark Levinson

Mark Levinson esteo companie audio care consideră că oferă o calitate ridicată a sistemului audio în timpul unei călători.

Sistemul Premium Audio oferă mai multe boxe personalizate (numărul variază în funcție de model) și un sistem surround digital.

Ba mai mult, se spune că fiecare difuzor furnizează de două ori sunetul aceluiași consum de energie, în timp ce sistemul de volum automat ajustează automat volumul la trecerea între melodie și înregistrări.

Porsche și Burmester

Porsche și Burmester

Sistemul de sunet surround Burmester High-End Surround este disponibil ca opțiune în toată gama Porsche.

În Panamera, rezultatul actualizării este de 12 difuzoare controlate individual, un subwoofer activ de 300 de watt, un amplificator de clasa D și o ieșire completă a sistemului de 821 de watt.

Porsche spune că oferă o “experiență audio de prima clasă”.

La preţul de cel puţin 5.000 de lire sterline, ar trebui să funcţioneze perfect.

Mercedes-Benz și Burmester

Mercedes-Benz și Burmester

Burmester se bucură de o relație perfectă cu Mercedes-Benz. Companiile au început să lucreze împreună în anul 2009, iar High-End 3D Surround Sound System și-a făcut debutul în actuala clasă S. Sunetul din clasa C este perfect.

Aston Martin și Bang & Olufsen

Aston Martin și Bang & Olufsen

Dacă conduceți un Aston Martin, sigur zgomotul motorului este singura coloana sonoră de care puteţi avea nevoieă. Confortul Aston Martin vă determină să vă bucurați de câteva melodii.

Sistemul BeoSound Bang & Olufsen cu 13 vorbitori găsit în DB11 este o chestiune extreme de importantă. În conformitate cu What Hifi, “este unul dintre cele mai energice și distractive sisteme B&O într-o mașină” de pe piață.

Imaginea prezintă un difuzor în DB9.

Maserati și Bowers & Wilkins

Maserati și Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins este o companie audio high-end cu sediul în Worthing. În 2014, și-a extins colaborarea cu Maserati anunțând apariţia căștilor Hi-Fi mobil P5 Maserati Edition.

Cât costă? În jur de 400 de euro.

Bentley și Naim

Bentley și Naim

În februarie 2008, Bentley și-a unit forțele cu experți audio englezi de înaltă calitate, Naim. Scopul a fost să oferim o experiență audio “în direct”.

Acest lucru a fost adaptat în mod corespunzător. Așa că, în loc să livreze un amplificator off-the-raft, Naim a produs unul nou, special pentru Bentley.

În Bentayga, aceasta înseamnă cel mai puternic sistem audio disponibil într-un SUV, condus de un amplificator cu 21 canale de 1.950 watt.

Rolls-Royce – la comandă

Rolls-Royce Audio

Rolls-Royce a reuşit să dezvolte Wraith, construind propriul sistem audio de 1.300 de watt și 18 difuzoare.

“Bespoke” este un lucru esenţial pentru Rolls-Royce. A oferi o gamă variată de mașini făcute la comandă este esențial pentru această marcă.

Volvo și Harman Kardon

Volvo și Harman Kardon

Sunetul Premium Sound de 600 de watt al mărcii Volvo XC40 include 13 difuzoare, sunet surround de 7,1 canale, compensare a zgomotului vehiculului și reglare automată a nivelului. La 550 de lire sterline, este o achiziţie perfectă.

Volvo și Bowers & Wilkins

Volvo și Bowers & Wilkins

Cu toate acestea, dacă aţi experimentat cea mai bună coloană sonoră într-un nou Volvo, Sensus Connect with Premium Sound de Bowers & Wilkins este unul dintre cele mai bune sisteme audio.

Disponibil la modelele mai mari, acest sistem dispune de 18 difuzoare de 1.400 de watt.

BMW și Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System și-a făcut debutul într-o nouă serie 7. Sistemul de 1.400 de watt, 16 difuzoare și 10 canale este mai mult decât poate oferi o experiență audio.

Un sistem Harman Kardon costă 900 de lire sterline.

Vezi articole despre baterie auto pe baza de grafen