Tech

Acer Aspire M3 Touch – o noua versiune cu touchscreen si Windows 8

Acer Aspire M3 Touch – o noua versiune cu touchscreen si Windows 8

Acer Aspire M3 Touch nu a rămas pe dinafară și a fost prezent la IFA 2012, alături de seria Aspire V5 Touch de care am vorbit mai devreme. Compania a aplicat aceleași modificări celor două serii și anume, au îmbunătățit sistemele adăugând display-uri touchscreen dedicate în mare parte noului sistem de operare Windows 8 cu interfață Metro.

Aspire M3 Touch de 15.6 inch vine cu o rezoluție de 1366×768 și dimensiuni ușor modificate față de modelul mai vechi: 22mm față de 20.3mm, cu o greutate de aproximativ 2.3Kg. Ca design, M3 Touch nu diferă foarte mult de vechea versiune, după cum se poate vedea și din poze.

Ultrabook-ul vine echipat cu procesoare Intel Ivy Bridge, 2GB RAM și o placă video Nvidia GeForce GT 640M și SSD ca spațiu de stocare. Întâlnim și tehnologii ca Acer Instant On și Instant Connect. Are porturi USB 3.0, HDMI, o tastatură cu numeric keypad și o autonomie a bateriei de până la 8 ore.

Vezi și Acer Aspire Timeline Ultra M3 și M5 – două ultrabook-uri cu unitate optică și placă video dedicată

Nu avem mai multe informații oficiale referitoare la alte specificații tehnice, preț sau disponibilitate, însă estimările se învârt în jurul sumei de 900 de dolari.