Tech Tableta

Acer ICONIA TAB A100 – Mobilitate la extrem

Acer ICONIA TAB A100 – Mobilitate la extrem

Acer ICONIA TAB A100 este un tablet de 7 inch ce oferă o portabilitate inegalabilă şi o performanţă care asigură o experienţă mobilă deosebită. Echipamentul este echipat cu noul sistem de operare Android special creat pentru tablet-uri, Android 3.0 “Honeycomb”.

Din pagina principală a sistemului de operare pot fi accesate rapid secţiunile:
– Games Zone: conţine jocuri preinstalate;
– eReading: oferă posibilitatea de a descărca şi citi reviste şi cărţi;
– SNS: conţine link-uri directe către Facebook, Twitter şi Acer Social Jogger –aplicaţie care permite actualizarea tuturor conturilor în acelaşi timp.

Acer ICONIA TAB A100 este echipat cu procesor dual-core NVIDIA Tegra 2, primul procesor mobil dual core ce oferă o navigare pe Internet de două ori mai rapidă şi o grafică excelentă, mulţumită GPU-ului NVIDIA GeForce cu suport pentru Flash 10.1, pentru vizualizarea de clipuri HD, jocuri 3D şi playback de calitate. Acer ICONIA TAB A100 dispune de asemenea de tehnologie Dolby Mobile, sunetul redat fiind de o calitate excelentă.

Echipamentul dispune de două camere, una de 5MP şi una de 2MP, ideale pentru a fotografia cele mai frumoase momente ale zilei.

Datorită prezenţei sistemului Acer clear.fi, Acer ICONIA TAB A100 poate să acceseze şi să partajeze materiale multimedia cu toate echipamentele compatibile clear.fi din reţeaua locală. Echipamentul dispune de un port HDMI şi ieşire 1080 care poate fi folosită pentru a conecta tablet-ul la un ecran de dimensiuni mai mari.

Acer ICONIA TAB A100 va fi disponibil începând cu luna aprilie.