Tech Tableta

Acer Iconia Tab A220 – o noua tableta cu Jelly Bean?

Acer Iconia Tab A220 – o noua tableta cu Jelly Bean?

Ultima oară am vorbit despre Acer Iconia Tab A110 care venea echipată cu noul sistem de operare Android Jelly Bean, dar acum iată că noi zvonuri ne resuscitează interesul. Deși nu există foarte multe informații și nu știm mai multe despre datele tehnice, conform primelor surse se pare că cei de la Acer ne pregătesc un nou device.

Tableta se aseamănă cu modelul A210, vine cu procesor Nvidia Tegra 3 la 1,3GHz, este de 10.1 inch și are o rezoluție de 1280×800. Versiunea sistemului de operare este Android 4.1.2, aceasta fiind diferența majoră deocamdată în comparație cu vechea Iconia Tab A210.

Nu știm care-s planurile celor de la Acer pe segmentul tabletelor, dar se simte nevoia unei schimbări dacă doresc să crească în această direcție. Pe când marii producători ca Apple, Google și mai nou Microsoft se duelează în sisteme de operare și produse noi, taiwanezii par că se îndreaptă mai mult spre partea de ultrabook-uri cu touchscreen integrat cum ar fi Acer Aspire M5. În orice caz, așteptăm mai multe informații dacă este vorba despre un nou produs și vă punem la curent ca de fiecare dată.

Vouă cum vi se par tabletele celor de la Acer? Sunteți mulțumiți de ele?