Hardware Tech

AMD va lansa o placa video specială cu tematică Halo

AMD va lansa o placa video specială cu tematică Halo octombrie 25, 2021
Halo

AMD a anuntat un parteneriat cu 343 Industries pentru sprijini lansarea Halo Infinite la sfârșitul acestui an.

 

Halo Infinite urmeaza sa fie lansat pe 8 decembrie 2021, iar AMD a colaborat îndeaproape cu echipa de dezvoltare a acestuia pentru a asigura experiențe de gaming de top pentru numeroase sisteme hardware, inclusiv pentru plăcile video AMD Radeon RX din seria 6000procesoarele AMD Ryzen, și consolele Xbox ce integrează soluțiile grafice de la AMD cu arhitectură RDNA 2.

Placa video va fi un  AMD Radeon RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition și are un design personalizat în care se regăsesc mai multe elemente emblematice de la celebrul Master Chief, inclusiv semnul iconic „117” Spartan, precum și un led în nuanța Cortan-Blue.

Conform Tweet-ului, placa video în ediție limitată nu se va putea cumpăra, ci va fi organizat un concurs, mai multe detalii vor fi prezentate zilele următoare.

 

Incepând cu 26 octombrie, AMD va oferi un token pentru o lună de Xbox Game Pass pentru PC la achiziționarea de produse AMD Radeon și AMD Ryzen selectate de la etailerii și retailerii participanți, astfel încât pasionații de gaming să poată juca în prima zi Halo Infinite cu Game Pass. Să nu uitați de VPN (eu am făcut cu TunnelBear pentru activare).