Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Anime

Animeuri ce pot fi vizionate în luna octombrie pe Netflix

Animeuri ce pot fi vizionate în luna octombrie pe Netflix septembrie 28, 2021
Animeuri-la-Netflix

Intrucât multe producții de acest gen nu pot fi vizionate legal în afara zonei asiatice, gigantul de streaming a sesizat posibilitatea de a oferi conținut exclusiv.

Pentru prima oară, pot fi vizionate două seriale noi, la câteva zile după premiera japoneză.

Cuprins

1.      The Seven Deadly Sins: Cursed by Light (2021)

2.      “Scissor Seven” (2018) – sezonul 3

3.      “The Way of the Househusband” (2021) – sezonul 2

4.      “Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle” (2020)

5.      “Violet Evergarden: The Movie” (2021)

6.      “Blue Period” (2021)

7.      “Komi Can’t Communicate” (2021)

The Seven Deadly Sins: Cursed by Light (2021)

The-Seven-Deadly-Sins-Cursed-by-Light

Premiera pe Netflix va avea loc vineri, 1 octombrie 2021.

După ce Demon King a fost învins, lumea se poate bucura de pace pentru prima oară după un timp îndelungat. Liniștea nu va dura însă prea mult, iar petrecerea nunţii dintre King și Diane va fi întreruptă de un nou conflict.

“The Seven Deadly Sins: Cursed by Light” este un film japonez. A fost inspirat de seria “The Seven Deadly Sins” care a fost scrisă și ilustrată de Nakaba Suzuki. In Japonia a fost lansat la data de 2 iulie 2021, iar pe Netflix va fi disponibil din data de 1 oxtombrie. Pe gigantul de streaming sunt disponibile şi cele cinci sezoane ale serialului “The Seven Deadly Sins” din 2014 și filmul “The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky” din 2018.

“Scissor Seven” (2018) – sezonul 3

Scissor-Seven-Season-3

Premiera pe Netflix va avea lo duminică, 3 octombrie 2021.

Acest serial urmăreşte călătoria lui Wu Liuqi, un asasin amnezic, sper un regat necunoscut în speranţa că va afla mai multe despre identitatea sa.

Animeul chinez va putea fi vizionat pe Netflix. Tot aici unde sunt disponibile și primele două sezoane care au avut un mare succes printre abonații platformei.

“The Way of the Househusband” (2021) – sezonul 2

The-Way-of-the-Househusband

Premiera pe Netflix va avea loc joi, 7 octombrie 2021.

Membru al celebrei Yazuka, Tatsu este un personaj despre ale cărui fapte de vitejie se vorbește cu admirație. Lasă în urmă lumea infracționalității și se lansează cu arme într-o nouă carieră: aceea de casnic.

Primul sezon din acest serial a fost difuzat pe Netflix în luna aprilie a acestui an, bucurându-se de un mare succes. Pe Netflix a apărut recent şi varianta “The Ingenuity of the House Husband” ce îl are în rolul principal pe Kenjirô Tsuda – Tatsu.

“Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle” (2020)

Pokemon-the-Movie-Secrets-of-the-Jungle

Premiera pe Netflix va avea loc vineri, 8 octombrie 2021.

Personajul principal este Koko. Este un tânăr care a crescut în junglă, printrePokémoni. Alături de Ash și Pikachu, aceasta va reuşi să descopere pentru prima dată atât lumea oamenilor, cât și adevărul despre trecutul său.

“Violet Evergarden: The Movie” (2021)

Violet-Evergarden-The-Movie

Premiera pe Netflix avea loc miercuri, 13 octombrie 2021.

Daisy este strănepoata Annei Magnolia. Aceasta găsește scrisorile cee au fost trimise bunicii ei. Astfel va deveni curioasă despre legenda lui Violet Evergarden. Aceasta este cea care a scris scrisori atât de frumoase pentru clienții ei.

Este unul dintre cele mai frumoase animeuri ce au fost făcute vreodată. Filmul poartă semnătura celebrului studiou japonez Kyoto Animation.

“Blue Period” (2021)

Blue-period

Premiera pe Netflix va avea loc sâmbătă, 9 octombrie 2021.

Yatora este un elev frumușel, ce are note bune, dar și foarte mulţi prieteni. Intr-o zi, intrând în sala clubului de artă va fi fascinat de un tablou.

Episoadele acestui anime vor fi lansate internațional, câte unul pe săptămână, în fiecare sîmbătă, la șapte zile după premiera japoneză.

“Komi Can’t Communicate” (2021)

Komi-Can-t-Communicate

Premiera pe Netflix va avea loc joi, 21 octombrie 2021.

Shouko Kaomi este principalul personaj al acestui film. Datorită frumuseţii, a părului negru şi a staturii va fi pe primul loc în topul popularității. Din păcate, ea are mari probleme de comunicare, fiind astfel îngrozită de ceilalți elevi. Hitohito Tadano, un coleg de-al ei, va decide să o ajute.

Episoadele filmului pot fi vizionate săptămânal pe Netflix, în fiecare joi.