Tech

AOC e2451Fh – un monitor stilat si alb de 24 inch

AOC e2451Fh – un monitor stilat si alb de 24 inch ianuarie 4, 2022Leave a comment
Featured-image

Aceasta permite un timp de răspuns al pixelilor de doar 2 milisecunde, astfel încât monitorul face față cu brio chiar și exigențelor gamerilor.

AOC a integrat în cel mai nou model din linia Style un panou TN de ultimă generație, ce oferă o luminozitate de 250 cd/m², contrast nativ de 1000:1 și un timp de răspuns de numai 2ms. Astfel, modelul se ridică la standardele celor mai pretențioși utilizatori, prin imagini luminoase și clare, fără efect de ghosting. De la aplicații de tip office, la multimedia și gaming, noul monitor AOC este alegerea ideală pentru cei aflați în căutarea îmbinării dintre calitatea imaginii și design-ul atrăgător.

Monitorul de 24 inch primește semnal video analogic prin intermediul unui port VGA și semnal digital prin porturile DVI-D sau HDMI. Pentru o experiență și mai realistă în timpul vizionării de filme, output-ul de 3,5 mm poate fi folosit pentru a conecta o sursă audio externă, precum sistemele surround. În același timp, modelul dispune de o serie de soluții software foarte practice: în timp ce “e-Saver” și “Eco Mode” contribuie la reducerea consumului de energie, i-Menu permite ajustarea facilă a setărilor monitorului cu ajutorul mouse-ului, în completarea tastelor tactile de pe ramă. “Screen+” este un program care împarte ecranul cu format 16:9 în 4 zone diferite, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC e2451Fh răspunde celor mai exigente standarde de sustenabilitate, precum EPEAT Silver, TCO 6.0 sau Energy Star 6.0, în mare parte datorită panourilor LED de ultimă generație, cu un consum de energie de numai 25 W.

AOC e2451Fh va fi disponibil din noiembrie 2013, la un preț recomandat de 799 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.