Smartphones Tech

Apple spune că o problemă împiedică unele animații să utilizeze rate de reîmprospătare ridicate pe iPhone 13 Pro

Apple spune că o problemă împiedică unele animații să utilizeze rate de reîmprospătare ridicate pe iPhone 13 Pro octombrie 6, 2021
Iphone- -refresh

Linia Apple iPhone 13 a fost lansată vineri, iar una dintre caracteristicile cheie ale modelelor 13 Pro și 13 Pro Max sunt afișajele lor ProMotion cu rate de reîmprospătare variabile care pot depăși la 120Hz. Dar, după cum reiese din 9to5Mac, unele animații ale aplicațiilor din aplicații terțe rulează în prezent doar la 60Hz. Acest lucru ar putea fi frustrant dacă v-ați aștepta să vedeți animații netede în toate aplicațiile dvs. cu noile telefoane, dar când am întrebat Apple ce se întâmplă, compania a împărtășit două motive pentru care s-ar putea întâmpla acest lucru.

Unul dintre motive este că dezvoltatorii vor trebui să își actualizeze aplicațiile pentru a declara că folosesc rata de reîmprospătare mai mare. Acest lucru se poate face prin adăugarea unei intrări în plistul aplicației, spune Apple pentru The Verge, iar compania spune că intenționează să partajeze documentația despre intrarea pe care trebuie să o adăugați în curând. Dar, în unele cazuri, animațiile construite cu tehnologia Core Animation ale companiei sunt, de asemenea, afectate de o problemă care va fi rezolvată într-o viitoare actualizare de software, spune Apple.

Ecranele cu rată de reîmprospătare variabilă oferă o mulțime de avantaje, inclusiv animații mai fluide și derulare atunci când utilizați dispozitivul și economisirea bateriei, ecranul rulează la rate de reîmprospătare mai mici. Am fost impresionați de ecranele de pe 13 Pro și 13 Pro Max în recenzia noastră și este bine să auzim că aplicațiile de la terțe părți vor putea profita din plin de ceea ce au de oferit – deși unele ar trebui să aștepte până după aceea actualizare de software.