Tech Smartphones

Apple va reduce producția de iPad-uri

Apple va reduce producția de iPad-uri

Iar asta nu pentru că nu există cerere pentru tabletele lor, ci pentru că nu are destule stocuri de semiconductori pentru producție. Iar cum generația 13 de la iPhone este mai vandabilă, au decis sp mute cumva focusul pe ele.

Deja aflasem că Apple va produce mai puține iPhone-uri din cauza crizei de semiconductori, dar nu știam cum va rezolva compania americană și cererea crescută pentru produselel lor. În contextul în care tările cu putere mare de cumpărare par a ieși din criza Covid-19, datorită vaccinări, gigantul din Cupertino se așteaptă la comenzi mai mari pentru noile lor telefoane, pentru că acelea sunt și piețele tradiționale pentru Apple.

Apple va reduce producția de iPad-uri

Producţia de iPad-uri a scăzut la jumătate în ultimele două luni, faţă de planurile iniţiale ale Apple, potrivit publicaţiei Nikkei, care scrie că piesele destinate iPhone-urilor mai vechi au fost, de asemenea, redirecţionate către iPhone 13.

Pentru Apple se pare că nu este o perioadă prea bună, pentru că tocmai a fost detronată de Microsoft în topul celor mai valoroase companii din lume.