Tech

ASUS a participat la editia a XVIII-a a Zilei Comunicatiilor

ASUS a participat la editia a XVIII-a a Zilei Comunicatiilor

Reunind jucători din industria telecom, specialiști IT&C, investitori, consultați, integratori și reprezentanți mass-media, Ziua Comunicațiilor a reprezentat momentul ideal pentru a prezenta laptopul convertibil în tabletă ASUS Transformer Book T100 alături de alte produse ASUS cu ecrane tactile.

ASUS Transformer Book T100 a atras atenția vizitatorilor standului ASUS de la Ziua Comunicațiilor. Laptop-ul compact poate fi folosit și ca tabletă cu sistem Windows, prin detașarea ecranului de 10.1 inch din dockingul cu tastatură. Autonomia de 11 ore le permite oamenilor de afaceri să-și continue activitatea înafara biroului, având acces la aplicațiile uzuale. Modelul are preinstalat software-ul Office Home and Student 2013.

ASUS Transformer Book T100 nu a trecut neobservat pentru Alexandru-Răzvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informaţională.

Procesorul Intel Atom Bay Trail-T Z3740 cu patru nuclee fizice, tactate la 1.86GHz oferă suficientă putere de calcul în condițiile unui consum energetic redus. Utilizatorul beneficiază de un echilibru între multi-tasking și eficiență energetică. Totodată, ecranul IPS cu rezoluție HD redă imagini clare și luminoase, asigurând confortul sporit al ochilor.

Cea de-a doua vedetă a standului ASUS de la Ziua Comunicațiilor a fost Zenbook UX301LA, un ultrabook cu finisaje de lux și performanțe de top. Configurațiile disponibile includ procesoare Intel Core i7 din generația a patra, până la 8GB memorie RAM și stocare SSD în sistem RAID. Ecranul IPS cu rezoluție WQHD 2560×1440 pixeli este acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, finisajul lucios completând mai departe stilul elegant.

Ediția 2014 a Zilei Comunicațiilor a fost organizată de Agnor High-Tech în parteneriat cu ITS Events Management.