Tableta Tech

ASUS anunța oficial MeMO Pad HD 7 la numai 99 EUR

ASUS anunța oficial MeMO Pad HD 7 la numai 99 EUR

ASUS lansează noua versiune a tabletei MeMO Pad de 7 inch care are ca țintă principală, atingerea unui preț cât mai accesibil. Din acest punct de vedere, ASUS pare să fi depășit orice așteptări având în vedere că noul gadget tocmai a fost anunțat la prețul de numai 129 USD, în cadrul evenimentului Computex 2013. Asta înseamnă doar 99 EUR pentru cumpărătorii europeni și, într-adevăr este o mișcare neașteptată din partea companiei.

În ultimii doi ani, ASUS a încercat din răsputeri să-și schimbe imaginea și să concureze cu brand-uri premium precum cele ale companiei Apple. Lansarea unei tablete de 99 EUR este o mișcare care pare să fie parte a unei strategii radical diferite față de ceea ce am văzut cu toții în ultimii ani.

ASUS MeMO Pad HD 7 vine cu un ecran ce are o rezoluție de 1280 pe 800 pixeli și un procesor quad core cu arhitectură ARM Cortex-A7. Și camerele web au fost îmbunătățite , iar acum utilizatorul poate opta pentru o versiune care să includă un WebCAM de 1.2 MP pe partea din față și unul de 5 MP orientat către spate.

Este interesant de văzut ce succes va mai avea HP Slate 7 la 169 USD, într-o piață în care ASUS MeMO Pad HD 7 vine cu un preț mai mic și facilități net superioare.