Tech Tableta

Asus Eee Tablet – în octombrie, la 599 de dolari?

Asus Eee Tablet – în octombrie, la 599 de dolari?

Conform unor zvonuri recente, ultraportabilul Asus Eee Tablet prezentat de companie în cadrul Computex 2010, va fi lansat în luna octombrie a acestui an, la un preţ mult mai mare decât cel anticipat, în jur de 599 de dolari.

Mai ţineţi minte ultraportabilul Asus Eee Tablet, viitor caiet digital şi e-reader, prezentat în cadrul Computex 2010, pe care compania intenţiona să-l lanseze pe piaţă în luna septembrie, la un preţ de 199-299 de dolari? Iată că aceste planuri sunt pe cale să se schimbe, dacă zvonurile recente se confirmă şi dacă ele vizează într-adevăr acest ultraportabil.

Astfel, conform Digitimes, cei de la Asus ar fi declarat că vor lansa, în octombrie 2010, un e-reader cu display 64-grayscale TFT-LCD de 8 inch, la un preţ de 599 de dolari. Din moment ce specificaţiile tehnice s-ar potrivi, ar putea fi vorba de Asus Eee Tablet-ul prezentat în iunie la târgul din Taiwan, dar, din moment ce nu este dat un nume concret, ar putea fi totuşi un alt model.

Dacă cel vizat este într-adevăr Eee Tablet, preţul foarte mare ar fi cauzat de faptul că Asus nu a reuşit încă să încheie contracte favorabile cu diverşi operatori de reţele mobile. Aşteptăm mai multe detalii în octombrie.