Tech Tableta

ASUS Tablet 810 – o tabletă cu Windows 8 si dock mobil

ASUS Tablet 810 – o tabletă cu Windows 8 si dock mobil

ASUS Tablet 810 ( Windows 8 ) beneficiază de următoare generație de procesoare Intel Atom, 2GB memorie RAM și 64GB memorie eMMC pentru stocare. Experiența oferită de Windows 8 o recomandă atât uzului personal, cât și celui profesional. Caracteristica cheie a noului 810 este dock-ul mobil ce transformă instant tableta într-un ultraportabil compact, completat de o tastatură QWERTY, pad, două porturi USB și o baterie secundară pentru o autonomie extinsă.

ASUS Tablet 810 vine echipat cu ecranul de 11.6 inch care are rezoluția de 1366 x 768 şi utilizează tehnologia Super IPS+ pentru a oferi o claritate vizuală superioară, atât în interior, cât și afară. Suprafața tactilă, ce acceptă 10 atingeri, este completată de un creion electronic Wacom pentru o experiență de scris cât mai naturală.

În ciuda dimensiunilor compacte și a profilului gros de 8.7mm, ASUS Tablet 810 redă un sunet de calitate, grație tehnologiei SonicMaster, utilizată pe notebook-urile ASUS premiate și recunoscute international pe acest considerent. Fotografiile de înaltă rezoluție pot fi captate cu ajutorul camerei de 8MP cu autofocus și bliț LED, ce se alătură camerei frontale de 2 megapixeli pentru comunicații video. Dispozitivul încorporează un senzor NFC ce îi permite sincronizarea cu alte echipamente compatibile.