Tech Hardware

ASUS Xonar U3 Mobile USB – placa de sunet portabila

ASUS Xonar U3 Mobile USB – placa de sunet portabila

ASUS Xonar U3 e o soluție portabilă, de buzunar, care îmbunătățește experiența audio oferită de notebook-uri. Puțin mai mare decât un stick USB, Xonar U3 este conceput pentru utilizatorii care doresc să-și transforme portabilele în adevărate centre personale de înaltă fidelitate audio cu suport Dolby și GX2.5.

Soluțiile audio integrate în majoritatea laptop-urilor de pe piață oferă un nivel minim în ceea ce privește controlul și calitatea sunetului. Asus Xonar U3 include un amplificator pentru căști, fiind recomandat celor care folosesc laptopurile pentru divertisment. Dispozitivul Xonar optimizează basul și sunetele înalte, oferind o fidelitate audio deosebită pentru căștile cu impedanțe de până la 150 ohmi. Xonar U3 folosește designul exclusiv ASUS Hyper-grounding pentru separarea semnalului audio de zgomote, redând un sunet curat și clar.

Xonar U3 cântărește doar 25 de grame și poate fi transportat ușor în buzunar. Instalarea este facilă; egalizatoarele audio sunt pre-configurate, iar modurile de lucru (pentru jocuri, muzică, filme și căști) îmbunătățesc simplu și rapid sunetul notebook-urilor.

Sunet realist cu suport Dolby și GX 2.5
Xonar U3 include numeroase tehnologii Dolby Home Theater, printre care: Dolby Headphone, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Digital Virtual Speaker și Dolby Digital Live. Fiecare dintre acestea joacă un rol distict în redarea unui sunet de cinema, utilizatorii bucurându-se de muzică și filme într-un mediu cu sunet surround de înaltă calitate.

Placa de sunet Xonar U3 este ideală pentru gameri, grație tehnologiei GX 2.5 Gaming Audio Engine, care este compatibilă cu semnalul audio EAX 5.0. Aceasta permite redarea simultană a până la 128 de efecte audio, contribuind la o experiență 3D realistă.

Dispozitivul ASUS Xonar U3 va fi disponibil în România de la mijlocul lunii mai la prețul de aproximativ 179 RON (TVA inclus).