Diverse Tech

Black Friday la NordVPN: -72% la abonamentul de 2 ani.

Black Friday la NordVPN: -72% la abonamentul de 2 ani. noiembrie 18, 2021
Nord-vpn

Dacă ești în căutarea unei oferte bune de VPN, sigur și economic, Black Friday-ul de la NordVPN ar putea fi ceea ce te interesează, în perioada 27 octombrie – 29 noiembrie poți lua un abonament la reducere de 72%.

Economisiți 72% de acest Black Friday la oferta VPN de la NordVPN și veți avea cea mai bună oferta a anului 2021, comparativ cu ofertele altor distribuitori.

În parioada 27 octombrie – 29 noiembrie, după cum am spus veți putea plăti mai puțîn pentru serviciile VPN, practic abonamentul va putea fi 79 de dolari pe 2 ani de zile sau 3.29 de dolari pe o luna de zile.

Black Friday la NordVPN

Această campanie este adresată tuturor clienților la serviciile VPN ce caută în acest moment cea mai bună oferta a anului pentru un abonament VPN, practic o oferta de 72% îi așteaptă pe acești cumpărători.

În junglă VPN-urilor, uneori este dificil să găsești o ofertă care să îți securizeze corect conexiunea. Ne dorim să putem încredința traficul nostru de internet unei companii serioase care oferă un serviciu cu viteză mare de internet, securitate ireproșabilă și care nu va folosi datele noastre de conexiune pentru a le revinde.

Dacă există un serviciu care combină toate aceste cerințe preliminare, acesta este NordVPN. Acest VPN privat este printre cele mai bune disponibile pe piață. În plus, abonamentul de 2 ani oferit în prezent în o promoție îți permite să beneficiezi de oferta completă la un preț mic.

Abonându-vă la această formulă, abonamentul vă va costă doar 3.29 dolari pe lună. Prețul securitățîi tale este în sfârșit accesibil tuturor. Atenție însă, această oferta va dispărea în curând, vei avea timp doar până la sfârșitul lunii să profiți de ea.

De ce alegem NordVPN?

Unul dintre criteriile de luat în considerare atunci când căutați un VPN este viteză medie pe care o poate oferi serviciul. Nu este nevoie să plătiți pentru un abonament de fibră dacă doriți să aveți un VPN la fel de lent că ADSL de 128k. Cu NordVPN, vă veți bucură cu siguranță de viteză mare. Suficient pentru a vă bucură de servicii de streaming video de înaltă calitate.

Mai mult, datorită conexiunii tale cu NordVPN, vei putea ocoli limitările geografice impuse de anumite servicii. Cele mai recente episoade din serialele tale preferate sunt ale tale fără a fi nevoie să aștepți luni pentru a fi difuzate în România.

Astfel, este posibil să vrei să vizionezi filme Netflix ce nu sunt încă difuzate la noi în România. Dar la un preț mic, este posibil să te conectezi prin NordVPN pe un server american  sau din Europa de vest, apoi să mergi pe site-ul Netflix  pentru a viziona serialele sau filmele tale preferate.