Tech

Când este Black Friday 2021? Se apropie cea mai mare perioadă de reduceri a anului, Vinerea Neagra!

Când este Black Friday 2021? Se apropie cea mai mare perioadă de reduceri a anului, Vinerea Neagra! noiembrie 8, 2021
Black-friday

Noiembrie înseamnă reducere. Deci, când încep reducerile foarte așteptate de Black Friday 2021? În ce magazine și ce produse vor fi la legendarele reduceri de vineri? Iată toate detaliile pe care trebuie să le știi despre cea mai mare perioadă de reducere a anului, tradusă în romana ca „Vinerea Neagra”:

Când este Black Friday 2021?

Vinerea neagră cade vineri, 12 noiembrie anul acesta. Deși Black Friday, care este cea mai mare perioadă de reduceri a anului, începe vineri, 12 noiembrie, la ora 00.00, multe mărci și site-uri de comerț electronic din ultimii ani au început devreme de la începutul lunii noiembrie cu oferte fierbinți pentru consumatorii. Noi ii mai spunem si „Black November” 🙂

Ce este Black Friday?

Când este Black Friday 2021

Black Friday, tradusă în romana ca „vinerea neagră”, este un nume dat unui festival de cumpărături desfășurat în întreaga lume. În acest festival de cumpărături, care mai este cunoscut și drept Vinerea Neagra in Romania, zeci de mărci oferă reduceri de până la 80%. Așadar, de ce un eveniment care este asociat cu ceva frumos precum reducerile este asociat cu negrul, care conotă negativitate?

Istoria Black Friday: De unde vine numele Black Friday?

Din 1932 în Statele Unite, data de începere a sezonului de cumpărături de Crăciun este considerată a fi ultima vineri din noiembrie. Această zi, care coincide cu vineri care urmează celei de-a patra joi din noiembrie, care este sărbătorită ca Ziua Recunoștinței în SUA, se numește Vinerea Neagră din 1961 .

Există două narațiuni care explică sensul acestei zile. Potrivit primului zvon, reducerile de Vinerea Neagră au provocat haos în Philadelphia, SUA. Auzind reduceri de până la 80%, publicul s-a înghesuit la magazine, iar viața din Philadelphia s-a oprit când mii de turiști au venit în oraș pentru un meci de fotbal. Acest lucru a provocat super aglomeratie în oraș; A provocat trafic cu vehicule grele, o fugă și chiar jefuirea magazinelor, deoarece angajații magazinului au fost striviți. Când polițiștii din oraș au folosit termenul „Vinerea Neagră” în anunțurile lor radio pentru a se referi la aceste evenimente negative, această zi a început să se numească Black Friday.

Un alt zvon este următorul: atunci când magazinele din Statele Unite își înregistrează manual detaliile contabile, înregistrează profiturile cu negru și pierderile cu roșu. În timp ce multe magazine funcționează cu pierdere (roșu) în cea mai mare parte a anului, a doua zi după Ziua Recunoștinței, cheltuielile prea mari au ca rezultat un profit (negru). De aceea magazinele au numit această zi „Black Friday”.

Cât durează reducerile de Black Friday? Când se termină reducerile?

În mod normal, ofertele de Black Friday durează 24 de ore. Cu toate acestea, din cauza densităților și a cererii în creștere, reducerile pot continua timp de 3-4 zile în unele magazine

Ce magazine ofera reduceri de Black Friday?

eMAG, EvoMAg, Altex, Amazon, PCGarage și Zara organizează reduceri de până la 80% la multe game de produse, de la electronice la îmbrăcăminte, sub reduceri de Black Friday. Data de începere a reducerilor variază de la magazin la magazin. Atât de mult încât unele magazine vor începe cu reduceri din 1 noiembrie, în timp ce altele vor face reduceri doar de Black Friday.

Unele dintre aceste reduceri se vor întâlni și cu consumatorii la prețuri mici. Veți putea urmări scăderile de preț în multe game de produse, în special reducerile de telefoane de Black Friday, pe pagina de oferte speciale a site-ului nostru.