Diverse

Cele mai bune hoteluri de lux noi ce pot fi vizitate în 2021

Cele mai bune  hoteluri de lux noi ce pot fi vizitate în 2021

Anul 2020 este anul în care călătoriile şi sejururile au fost amânate din cauza pandemiei. In speranţa că anul ce va veni va fi unul mai bun, în continuarea acestui articol vă vom prezenta cele mai bune hoteluri din lume care promit clipe de neuitat.

Alila Marea Beach Resort

Alila-Marea-beach

Encinitas, CA

Deschide: în ianuarie 2021

Camere de la 399 USD/noapte.

Construită de la început în orașul situat la nord de San Diego, aceasta este a doua proprietate americană de lux deținută de Hyatt (prima este în nord, în Big Sur), al cărei nume înseamnă în sanscrită “surpriză”. Promite un cadru natural şi vederi superbe de-a lungul coastei Highway din California.

Amrit Palm Beach

Amrit-Palm-Beach

Singer Island, FL

Deschide: în ianuarie 2021

Camere de la 650 USD/noapte.

Rezervați cu încredere unul dintre cele 11 penthouses, dintre cele mai elegante şi mai frumoase din din Singer Island. Oferă un cadru relaxant, natural şi un stil de viaţă îmbunătăţit pentru toţi turiştii care-i trec pragul. Acest hotel are o arhitectură remarcabilă, iar faţada care este din sticlă se ridică impunător deasupra Atlanticului şi a plajei cu nisip.

Aman New York

Aman-New-York

New York, NY

Deschide: în cursul anului 2021

Tarifele camerelor vor fi stabilite ulterior.

Este un hotel ce ocupă clădirea Crown la intersecţia Fifth Avenue și 57th Street, cu vedere spre Central Park. Un Aman Spa de 2.300 de metri², cu o piscină interioară de 20 de metri ce oferă oaspeților un sejur de neuitat.

Chatwal Lodge

Chatval-Lodge

Bethel, New York

Deschide: în aprilie 2021

Camere de la 1.200 USD/noapte.

Chatwal Lodge se situează la 90 de mile nord de New York, în orașul Bethel, New York, se va deschide pe 1 aprilie 2021.

Chatwal Lodge este amplasat într-un teren protejat de 30 de acri. Oaspeții se pot bucura de priveliști superbe ale lacului din apropiere, pot face drumeții de neuitat și, de asemenea, pot avea şansa de a observa cerbii cu coadă albă și vulturii cheli.

Airelles Château de Versailles

Airelles

Versailles, Paris

Deschide: în ianuarie 2021

Camere de la 1.300 de euro/cameră, inclusiv micul dejun.

Construit în 1681 de Jules Hardouin-Mansart, arhitectul regelui Ludovic al XIV-lea, Le Grand Contrôle se află chiar în inima castelului Versailles. Din 2021, Airelles va avea ocazia de a prelua controlul asupra acestei clădiri istorice și de a crea o experiență unică ce nu a mai fost văzută până acum în Versailles.

Vizitatorii au ocazia de a vizita Palatul și Micul Trianon, de a se plimba şi a admira grădinile, hotelul având acces direct către Orangerie și către Lacul Gărzii Elvețiene.

Andbeyond Punakha River Lodge

Andbeyond

Bhutan

Deschide: în septembrie 2021

Tarifele camerelor vor fi stabilite ulterior.

Situat între Pasul Dochu La și impunătoarea Punakha Dzong, Amankora Punakha poate fi vizitată şi locuită prin intermediul unui pod suspendat peste râul Mo Chhu. Construite în jurul unei ferme tradiționale din Bhutan, picturile murale originale se păstrează şi acum. Hotelul pune la dispoziţie o sală de mese, 8 apartamente, încălzire, saună şi aer condiţionat. După o zi plină de aventuri, vă puiteţi relaxa în centrul spa cu tratamente de reiki, precum și o serie de terapii de masaj.

Auberge Resorts Susurros Del Corazon

Auberge

Punta Mita, Mexic

Deschide: în cursul anului 2021

Tarifele camerelor vor fi stabilite ulterior.

Amplasate doar la câțiva pași de plajă, vilele rezidențiale oferă un mediu natural uimitor. Fiecare reședință, pornind de la Beach Casitas cu 3 dormitoare şi până la Ocean Bluff Residences cu 5 dormitoare, este proiectată în armonie cu mediul înconjurător pentru a putea oferi spații de locuit și pentru a reduce liniile dintre interior și exterior.

Auberge Stanly Ranch

Auberge-Stanly

Napa Valley, California

Deschide: în 2021

Camere de la 700 USD/noapte.

La marginea sudică a Văii Napa, pe malurile râului Napa se află o stațiune de lux, o nouă destinație în inima țării viticole. Stanly Ranch oferă turiştilor un cadru natural inspirat de o deosebită frumuseţe a zonei.

Casa Formentera

Casa-Formentera

Formentera, Insulele Baleare, Spania

Deschide: în primăvara 2021

Camere de la 400 de euro/ noapte.

O casă de vacanță modernă, construită în stil Finca, cu vederi superbe  asupra Mării Mediterane și a insulei vecine Formentara.

La intrare este o sală tipică oraşului Ibiza, cu tavan înalt din lemn de ienupăr și acces direct la micul dejun și la terasele de la piscină.

Bucătăria este spațioasă, frumos decorată, cu un frumos bar din lemn natural.

Castello di Reschio

Castello-di-Reschio

Umbria, Italia

Deschide: în aprilie 2021

Camere de la 650 USD/noapte, inclusiv micul dejun.

Castello di Reschio este o proprietate înconjurată de dealurile verzi din Umbria. Este un loc creat atât pentru romantici, cât și pentru călătorii îndrăzneți. Imaginați-vă liniştea unei dimineți însorite, întreruptă doar de ecoul îndepărtat al cailor andaluzi. Este un loc de relaxare într-un cadru natural unic.

Fiecare cameră este dotată cu mobilier vintage, mâncărurile tradiţionale sunt extrem de delicioase, iar pentru relaxare puteţi profita de terenurile de tenis şi de piscină.