Audio

Bose QuietComfort Earbuds

Bose QuietComfort Earbuds

Căștile originale Bose, SoundSport Free, au avut atât probleme de conectivitate, cât și probleme de sincronizare audio / video pe care compania nu a reuşit să le rezolve niciodată. De asemenea, le-a lipsit anularea activă a zgomotului, o caracteristică importantă a acestora. Acest lucru a permis celor de la Apple, Sony și mulţi alții să profite de vânzarea de căşti precum AirPods Pro și WF-1000XM3.

Dar Bose a reuşit să reintre în forţă cu căștile QuietComfort. Căştile QuietComfort au ANC – funcţia activă de anulare a zgomotelor de fond.

Bose-Quiet-Earbuds

Mulţi se întreabă dacă meită a fi achiziţionate. La 280 de dolari, căștile QuietComfort reprezintă o creștere de 30 de dolari față de AirPods Pro și se situează la o distanță impresionantă de Sennheiser Momentum True Wireless 2. care costă 300 USD.

La 8,5 grame fiecare, căștile QuietComfort cântăresc aproximativ la fel ca şi Sony 1000XM3, însă AirPods Pro cântăresc 5,4 grame. Ca dimensiune, căștile Bose sunt mai mari decât AirPods Pro.

Căștile QuietComfort nu sunt foarte inteligente.

Bose-Quiet

Bose a depus eforturi considerabile pentru a ne asigura că sunt confortabile şi că se potrivesc oricui doreşte să le achiziţioneze.

Având funcţia de anulare activă a zgomotului, Bose QuietComfort Earbuds se numără printre cele mai bune căşti over-ear Bose, având acum dimensiuni compacte de căști in-ear.

Este minunat să ascultăm muzică, însă este foarte important să ştim ce se întâmplă în lumea exterioară. Vă puteţi afla într-un loc aglomerat sau puteţi asculta un anunţ important. Căştile Bose QuietComfort Earbuds permit atât eliminarea oricărui zgomot care deranjează, cât şi micşorarea nivelului de anulare a zgomotului.

Pentru convorbirile de scurtă durată, se poate alege opțiunea de transparență totală. Este o opţiune care vă poate face să vă simțiți ca și cum nu ați purta căști deloc . Este perfectă atunci când vă aflaţi într-o conversaţie cu prietenii.

Configurația acustică din aceste căști este capabilă să producă note joase, dar și sunet natural, indiferent de cât de tare saude  încet vă place să ascultați.

Pe măsură ce micșorați volumul, la cele mai multe tipuri de căşti, bașii tind să dispară, iar muzica nu se mai  aude la fel. Această problemă a fost rezolvată cu cu ajutorul tehnologiei de egalizare activă.

Apelurile sunt foarte clare deoarece pe casca dreaptă există un microfon care este capabil să atargă sunetul vocii, iar acelaşi timp poate să respingă o mare parte a zgomotului din apropiere.

Aceste căşti de tip wireless nu au butoane, ci un touch de control. Este o opţiune ce vă permite să controlaţi mai uşor conţinutul.

Se pot utiliza fie dacă plouă, fie dacă ninge, dacă este lapoviță sau grindină. Aceste căști sunt clasificate IPX4, oferind astfel un sunet impecabil.

Incărcate doar o singură dată, aceste căşti cu anulare a zgomotului oferă o durată de viaţă a bateriei de 6 ore. Prin păstrarea carcasei de încărcare puteţi să vă bucuraţi de încă 2 încărcări suplimentare. Dacă rămâneţi complet fără baterie, cu o încărcare suplimentară de aproximativ 20 de minute, vă puteţi bucura de 2 ore de baterie.

Carcasa de încărcare este de tip wireless, fiind compatibilă cu orice dispozitiv de încărcare certificat Qi.

Având versiunea de Bluetooth 5.1, căștile Bose Quiet Comfort Earbuds se conectează rapid cu dispozitivul, rămânând conectat. Este o conexiune puternică și stabilă pe o rază de 9 m față de dispozitivul dvs.

Aceste căşti pot fi purtate oriunde vă aflaţi: la birou, în metrou, la sală, într-o cafenea. Căștile Bose QuietComfort Earbuds se potrivesc pentru orice moment al zilei.

Are o carcasă de încărcare foarte bună. La fel ca şi căştile cu anularea zgomotului Bose QuietComfort Earbuds şi carcasa acestora este la fel de important. Este o carcasă robustă gândită pentru a călători întreaga zi. Interiorul este de tip magnetic, conceput pentru a ține căștile la locul lor în timp ce se încarcă, iar bateria poate asigura 2 încărcări suplimentare. Carcasa se poate încărca fie cu un cablu USB-C, fie cu orice dispozitiv de încărcare de tip wireless.

Bose

Luminile LED de pe exterior arată câtă baterie mai are carcasa de încărcare. Când sunt scoase din carcasă, căștile încep să se conecteze cu dispozitivul dvs.

Aplicaţia Bose Music vă poate permite un control complet şi sigur ala acestor căşti.

Cu ajutorul acestor căşti puteţi asculta muzică, puteţi trimite mesaje, puteţi primi apeluri fără a fi nevoie de telefon. Vezi si un alt articole despre cea mai buna casca bluetooth