Smartphones Tech

Celero5G este un telefon 5G exclusiv Dish and Boost Mobile de 279 USD

Celero5G este un telefon 5G exclusiv Dish and Boost Mobile de 279 USD

După achiziționarea Boost Mobile ca parte a fuziunii Sprint și T-Mobile în 2020 și recuperarea Republic Wireless pentru rețeaua sa 5G la începutul acestui an, Dish este în sfârșit gata să transforme Boost Mobile în al patrulea operator wireless pe care FCC l-a imaginat.

Salva de deschidere? Furnizorul de televiziune prin satelit introduce un telefon 5G de buget exclusiv pentru clienții preplătiți ai Boost Mobile.

Celero5G este un „telefon personalizat” pentru Boost Mobile, potrivit purtătorului său de cuvânt. La fel ca Revvl T-Mobile sau AT & T’s Radiant, are un brand unic pe care nu îl veți găsi nicăieri altundeva. Pentru un operator care încearcă să-și extindă baza de utilizatori, acesta este cu siguranță un mod neobișnuit de a ajunge acolo. La urma urmei, majoritatea celorlalți operatori încearcă să atârne cele mai recente telefoane emblematice de la Apple și Android pentru a vă atrage să vă înscrieți pentru planurile lor scumpe de servicii postplătite, cum ar fi potopul de oferte „gratuite” pentru iPhone 13 de la operatorii Big 3.

„Odată ce LG a părăsit piața dispozitivelor mobile și a creat schimbări seismice în peisajul furnizorilor, am văzut o oportunitate”, a spus un purtător de cuvânt al Boost Mobile. „Plecarea LG a lăsat o gaură semnificativă în gama Boost. Celero5G este răspunsul pentru a umple acea gaură. ”

În prezent nu se știu prea multe despre acest telefon 5G, în afară de faptul că numele său, Celero5G, este inspirat de „cuvântul latin pentru viteză”. Potrivit comunicatului de presă, telefonul are un ecran de 6,52 inci, patru camere, 36 de ore de viață a bateriei, 4 GB RAM, un slot pentru card microSD și 64 GB de stocare internă – toate specificațiile respectabile pentru un telefon cu buget. La fel ca sub 300 USD OnePlus Nord N10 5G, acest telefon este alimentat probabil de același cip Qualcomm Snapdragon 690 5G care face posibilă conectivitatea 5G la acest preț. Are, de asemenea, o baterie de 4.000 mAh și un încărcător rapid de 15 W, astfel încât ar trebui să puteți reîncărca rapid telefonul atunci când rămâneți fără curent.

Judecând după materialele de presă pe care le-a furnizat Boost Mobile, se pare că Celero5G are o garnitură metalică asemănătoare iPhone-ului în jurul telefonului și un spate din sticlă, care sunt atingeri destul de luxoase pentru un telefon din această clasă.