Tech

Colectia Canyon X-Ray a fost lansata in Romania

Colectia Canyon X-Ray a fost lansata in Romania

În cadrul lansării colecțiilor Stripes și Rising Sun, eveniment ce s-a desfășurat în iulie 2011, am aflat că cel mai îndrăzneț design avea să vină în toamnă. Deși Stripes și Rising Sun ne-au plăcut foarte mult, a treia colecție – ediţia limitată X-Ray – ne-a stârnit interesul, însă nu s-a lăsat prea mult așteptată.

Pe 28 septembrie, în cadrul Atelierului 030202 din Strada Sf. Vineri, Canyon și Hugh Turvey ne-au explicat ce înseamnă pentru ei această colecție. Canyon a dovedit că este deschisă provocărilor în materie de design și a oferit publicului tânăr un mod îndrăzneț de exprimare prin accesorii. Noua colecție cuprinde două modele de căști, boxe, mouse (atât pe fir, cât și wireless), ghiozdan pentru laptop și husă. Spre deosebire de celelalte ediții lansate de Canyon, X-Ray este o colecție limitată.

Hugh Turvey este un artist contemporan a cărui artă este cu adevărat specială. Folosindu-se de razele x, acesta surprinde imagini unice și perspective deosebite. Galeria sa din Londra a adunat aproximativ 8500 vizitatori în trei săptămâni, timp în care aceștia au putut vedea mai multe decât bagaje de avion și radiografii medicale.