Tech

Concept de design pentru PalmPad

Concept de design pentru PalmPad

Viitorul tablet PC HP cu sistem de operare Palm este aşteptat cu nerăbdare de utilizatori. Ca dovadă, unii dintre ei se gândesc la concepte pentru viitorul PalmPad (ce urmează să fie lansat de cei de la HP la începutul anului 2011). De exemplu, în cadrul unei competiţii de design pentru telefoane Palm, unul dintre concurenţi, virox, şi-a imaginat un concept inovator pentru un tablet PC Palm, alături de un telefon Palm şi un ceas Palm.

Pe lângă HP Slate 500 cu Windows 7, cei de la HP lucrează de zor la un tablet PC cu sistemul de operare webOS numit PalmPad. Din păcate, deşi Todd Bradley, HP Personal Device Division Chief, a confirmat la începutul lunii octombrie existenţa tablet PC-ului, menţionând că acesta va ajunge pe piaţă la începutul anului 2011, s-a ferit să divulge şi alte detalii, precum specificaţiile tehnice (se bănuieşte că va veni cu un display de 7 inch). Însă acest lucru nu îi descurajează pe utilizatori. Astfel, în cadrul unei competiţii de design pentru telefoane Palm, unul dintre concurenţi, virox, şi-a imaginat un concept PalmPad foarte interesant, alături de un telefon şi chiar un ceas PalmPad.

ConceptulPalmPad vine cu următoarele specificaţii tehnice:

touchscreende 7 inch de sticlă cu rezoluţie de 640×960 pixeli;
sistem de operare – webOS 2;
procesor de 1.2 GHz dual core;
memorie internă – 64 GB;
memorie RAM – 1 GB;
conexiuni – WiFi, 3G;
I/O – mini USB şi HDMI;
accelerometru;
2 camere – cameră foto de 3MP, autofocus, LED flash, localizată pe spatele dispozitivului, şi webcam de 1.3MP localizat frontal, pentru conferinţe video;